danger0 kullanıcısının son içeriği

1. danger0

16-19 Ağustos Arası Antalya'ya Yol Arkadaşı

16-19 ağustos arasında herhangi bir gün İstanbuldan Antalyaya gideceğim, Bu tarihler arasında bu güzargah üzerinde yol yapma niyeti olan kimse varsa, bana katılmasını isterim, birlikte daha güvenli olur düşüncesindeyim :cat:
  2. danger0

29 Temmuz 2007 Pazar / Şile - Ağva Gezisi

Bayadır gezi yapmıyoruz, şöyle bi Ağva'ya gidip yol yapalım azcık. :cat: Anadolu yakası buluşma noktası : Saat : 10.15 / Hareket: 10:30 / IKEA Otopark Tarih: 29 Temmuz 2007 Pazar Saat: 10.15 Hareket: 10:30 Buluşma Noktası: IKEA Otopark Güzergah: IKEA otopark - Şile Yolu - Şile yolundan Ağva...
  3. danger0

Motorculuk kanımda varmış

Taşınırken evde bulduğumuz çok eski duvar saatinin içinden bir fotoğraf çıktı. Dedemin motora binerken çektirdiği bir fotografmış. Ben biliyodum zaten bende bi tuhaflık oldugunu, genlerimden geliyomuş motorculuk meğersem :mrgreen:
  4. danger0

!!! www.xuqa.com da odamız açıldı !!!

Arkadaşlar fıstğına poker oynamayı seven varsa odamızı açmış bulunmaktayım, herkesi belklerimmm...:cat: http://XuQa.com/game/danger0
  5. danger0

Bir Ufak Kazada Benden

Bugün başıma geldi kaza. olay şöyle, yolda ilerliyodum, ilerde sağda carrefour un müşteri servislerinden biri birini indirip bindiriyodu. Yanından geçmeye çok az kalmışken gideceğim yolu tamamen kapatacak şekilde sola dönüş yaptı.minibüs döner kavşağın etrafından dönmek yerine direk iç...
  6. danger0

Antalyada sürcü kursu

Arkadaşlar antalyada şöyle gelişim gibi bi sürücü kursu varmıdır, biraz zor ama o kadar iyi olması. Bi yardımcı olursanız sevinirim...:cat:
  7. danger0

Hp Printer kartuşu!!!

Arkadaşlar ben Hp printer kullanıyorum, bittikçede dolduruyorum veya duldurtuyorum, ama maalesef 4-5 dolumdan sonra Hiçbir Neden Yokken, bilgisayardan kartuşunuz bozuk mesajı alıyorum. Bunun Hp nin gönderdiği yazılımla yapıldığını duydum, kartuşun son kullanma tarihi geldiğinde veya gelmeden...
  8. danger0

Benzin püskürtme denetimi

Ya şöyle bişey duydum, "enjeksyonlu ve beyinli motorlarda, viteste gaz kesildiğinde, motor tekerlerden gelen döndürme gücüyle çalışmaya devam ediyor, benzin püskürtmeyi kesiyor" dendi. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı bakalım???
  9. danger0

Tayyip Ve Bush

>Tayyip'le Bush ilk bulusmalarinda birbirlerine hava atarlar : >Bush, Tayyip'e >-"Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü diriltiriz" der. >Tayyip altta kalmaz ve karsilik olarak: >-"Bizde öyle bir teknoloji var ki, partimizin bütün üyelerine 100 metreyi >3 saniyede kosmayi ögretiyoruz" der...
  10. danger0

güzel bi animasyon.

http://www.bozzetto.com/flash/fem_male.htm izleyin bakalım beğenecekmisiniz :cat:
  11. danger0

Motosiklet Giyiminde Kullanılan Kumaşlar Ve Özellikleri

Motor kiyafeti bakarken ozellikleri arasinda bir yigin ne oldugu anlasilmaz isim/terim geciyor. Alici arkadaslara yardimci olmasi acisindan asagidaki yaziyi hazirladim. Amac, zamaninda kendi yasadigim saskinliga baskalari maruz kalmasin. Bu kiyafetler yurtdisindan geldiginden ozelliklerini...
  12. danger0

Omm Ara Teori

Arkadaşlar OMM ARA TEORİ KURSU; davetiye aşağıdadır:cat:
  13. danger0

Yönetim Kurulu Toplandı

İstanbula gelen Aydın arkadaşımızı ziyaret ettik, daha doğrusu görmek için ayağımıza çağırdık beşiktaşa:P . Ama dönüşte birliğine kadar teslim ettik. Bütün sitenin Kulaklarını çınlattık, haberiniz olsun onlar biziz:mrgreen: Buyrun fotolar.:cat:
  14. danger0

Suzuki Suzuki Gsr 600 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yamaha Fz6 ya rakip çıktı, gerçi görünüşü yine birbirine benziyor ama değişik yanlar mevcut tabiki... TECHNICAL SPECIFICATIONS: Overall Length: 2,090 mm (82.3 in.) Overall Width: 775 mm (30.5 in.) Overall Height: 1,075 mm (42.3 in.) Wheelbase: 1,400 mm (55.1 in.) Ground Clearance: 130...
  15. danger0

Kask Testi

Bir süredir yaptığım araştırma sonucu aşağıdaki test sonuçlarına ulaştım. Bu konuda yapılmış pek fazla araştırma ve test yok. Bu sonuçlar bana kaskın fiyatının kaskın iyi olduğu sonucunu doğurmadığını anlatmış oldu. (belirli bir sınırın üzerindeki kasklar arasında tabiki.)...

Yeni mesajlar