Yönetim Kurulu Toplandı

İstanbula gelen Aydın arkadaşımızı ziyaret ettik, daha doğrusu görmek için ayağımıza çağırdık beşiktaşa:p . Ama dönüşte birliğine kadar teslim ettik.
Bütün sitenin Kulaklarını çınlattık, haberiniz olsun onlar biziz:mrgreen:

Buyrun fotolar.:cat:

img2106copy6ph.jpg

img2108copy1pp.jpg

img2113copy8ty.jpg

img2115copy9rg.jpg

valla şimdi darılırım........abişler benim haberim olmadı...neyse aydın kankiyi özel ziyaret edeyim bende...

amanın resme bakarken bile titredim modlar ağır abiler buluşmuş hakkımızda hayırlı olsun bir trafikten bir bu abilerden çekiniyorum:rendeer:

selam olsun heeeeeeyyyyyyyyy...
(okuyunca alır selamımı :) )

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aydınn biraz kilomu almış ne?? :p valla iyi bakıyolar kardeşimize belli en kısa zamanda sağlıklı sıhatli aramıza katılımasını bekliyoruz özledik beeee :cherry: erhan olcay ve mert e de selamlar buradan ya arasıra böle bir araya gelin de fotolarınızı görelim iyi oluyo valla bayramda marmariste barışla albüm yapacaz inşallah :p sizde o resimlere bakıp bakıp iç çekersiniz :bounce:

arkadaşlarr...power kanka yanımdadır...hepinize çok selamı var...

kendisi diyorki.....ŞAFAK KARANLIK METE HAN ABİİİ....BATSIN BU DÜNYAAAAAA...

MYK toplantısı çok güzel geçti ağır bir hava hakimdi :)
diğer modlar işi olduğu için gelemediler (ceza kurulu bir ara karar vericek onlar için:cherry: )
adı İstanbuldayız ama arayan soran yok walla, Metehan abimle beraberiz şuan oda olmasa gurbet elde yalnız kaldık :salut:
bir ara bir toplantı yapın süpriz konuğunuzda ben olayım. Askeriyede net olsa toplantıyı ben yapıcam ama olmuyor
Gültekin abi clasic asker saati ama işe yarıyor işte :) abi bu arada senin mekan nerelerde bana yakın mı görüşelim kısa zamanda
Kenan haklısın devlet bakıyor askerine iyice dağıtdık ama toplucaz inşallah:cherry: ha bu arada modlukta hayırlı olsun

kankam burda mete han kardeşin emrinde....istanbulda seni yalnız bırakmayız...

sağol aydınım sana bakmıyacaklarda kime bakacaklar ya dalyan gibi delikanlı gönderdik askere :p valla senle beraber şafak sayıyoruz burada en yakın zamnda görüşmek dileğiyle kardeşim :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
aydın benden habersiz myk olmuş kınıyorum bizde kenanla buluşup ege yönetim kurulu yaptık....:p

evet inanılmaz keyifli bir marmaris gezisiydi barışı tanıdığıma çok memnun oldum gerçekten çok sıcak çok iyi bir arkadaş çok hoş vakit geçirdik sohbet güzel marmaris güzel rakı şiş kebap güzelll :p herşey için çok teşekkürler sevgili BARIŞ

marmaris ile ilgili elimdeki resimleri yayınlayacağım barışın çektiği ve msn den gönderdiği resimler ama birçok resim hemde en güzelleri barışın bilgisayarındaki sorundan dolayı silinmiş :salut: birde benim cep telefonumdakiler var olan resimleri yayınlayacağım marmaris topiğinde:bounce:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Tüh be ben bu topic i kaçırmışım :)
Lan Mert sadece 3 tane mi resim çekildik biz, tamam toplantı basına kapalı yapıldı ama üyelerimzden gizlimiz saklımız yok :p

Water im ciğerim, eh işte hafif bi göbek yaptık kendimize. Zengin dursun diye :)
Çoluğa çocuğa karıştık yav yaş geçiyor olsun o kadar :mrgreen:

EDİT : Bir daha baktımda hakketten çok kötü çıkmış be göbek, normalde o kadar yok. Erhan ım sağolsun besledi bizi çocuk menüsü ısmarladı :) ondan şişmiştir :queen:

1 ay oldu ya ne zaman üyelerle tanışıcam zaten sibirya soğuklarıda başlıyor en kötüsüde o soğukta denize dalmaya başlıcaz neyse buz kalıbına dönüşen powerbyaydini görürsünüz artık:cherry:

ayrdınım motorcu motorcuyu yolda bırakmıyor farkındamısın.seni özledik ama şimdilik istanbul tayfasına emanetsin.antalya grubunun slm vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar