dammat kullanıcısının son içeriği

1. dammat

Honda Phontom Customdan Vazgectim Honda Vfr 750-f Için Yardim Istiyorum

herkese selamlar. arkadaslar daha once honda phontom customu tavsiye etmişlerdi ama ne ikinci elini bulabildik nede hakkında bilgi sahibi olanı şimdide sizlerden honda vfr 750-f için destek istiyorum bide bununla ilgili araştırma yapmak istedim kullanan varsa memnunmu satan varmı yada fiyatları...
  2. dammat

Honda Phontom Custom Ariyorum(gerci Onceki Yazimda Kimse Yardim Etmedi Ama..)

slm arkadaslar.. arkadaslar honda phontom custom motor arıyorum 2004 2005 model civarında nası kullanıslı bi motormu tavsiye edermisiniz..satan varsa yada fiyatları uc assagı bes yukarı nedir bilgisi olan varsa bi yardım ederseniz sevinirim ilginize şimdiden teşekkur ederim..
  3. dammat

honda phondom custom arıyorum

slm arkadaslar.. arkadaslar honda phontom custom motor arıyorum 2004 2005 model civarında nası kullanıslı bi motormu tavsiye edermisiniz..satan varsa yada fiyatları uc assagı bes yukarı nedir bilgisi olan varsa bi yardım ederseniz sevinirim ilginize şimdiden teşekkur ederim..
  4. dammat

satılık laptop

slm arkadaslar... fijutsi simens laptopum var 4 ay once kurban bayramı arifesinde aldım 2000 ytlye maloldu motor alicam biraz acıgım kaldı borcsuz almak için laptopumu satıyom ozellikleri 15.4 parlak ekran ,80 hdd ,dvd_rw multi,intel core 2 due 1.66 işlemci ,128 ekran kartı ,card reader ,diger...
  5. dammat

el yapımı ameriakn chopper arıyorum

slm arkadaslar el yapımı amerikan chopper tarzı motor arıyorum nereden bulabilirim ortalama fiyatları yada bulabileceğim bi adres yada site adı bilen varsa bi yardımcı olursanız sevinirim istanbulda bunlar gibi motorlar satan varmı netten cok aradım ama bulamadım .. ilginize şimdiden teşekkurler..
  6. dammat

el yapımı amerikan chopperi arıyorum

slm arkadaslar el yapımı amerikan chopper tarzı motor arıyorum nereden bulabilirim ortalama fiyatları yada bulabileceğim bi adres yada site adı bilen varsa bi yardımcı olursanız sevinirim.. ilginize şimdiden teşekkurler..