Honda Phontom Custom Ariyorum(gerci Onceki Yazimda Kimse Yardim Etmedi Ama..)

slm arkadaslar..
arkadaslar honda phontom custom motor arıyorum 2004 2005 model civarında nası kullanıslı bi motormu tavsiye edermisiniz..satan varsa yada fiyatları uc assagı bes yukarı nedir bilgisi olan varsa bi yardım ederseniz sevinirim ilginize şimdiden teşekkur ederim..

(gerci Onceki Yazimda Kimse Yardim Etmedi Ama..)

Demek ki motoru bilen yok!

Ben de ilk defa duydum. Biraz daha açıklama yapabilir misin?

Kaç CC ? Hangi sınıf ? Tam adı ?

Ona göre araştırma yapalım.... :cat:

daha fazla bilgii

slm..
arkadaslar hondanın phontom custom modeli 200 cc lik bi motor ön ve arka frenler diskli olması ve yeni baslayanlar için ideal bi motor oldugunu solediler arkadaslar ama cok fazla bilgiye sahip degilim benimde niyetim sizlerden bir bilgi almak hem markasına gore cok guzel oldugunu solediler ondan dolayı ozellikle bu motor ustunde duruyom eger kullanan satan hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum ..
ilginize şimdiden teşekkurler..:cherry:

Tekrar selam.

* Honda Phantom 200 cc * bahsettiğin motor bu olsa gerek!

Bu motorun Türkiye'de satılıyor olma ihtimali çok az! 2.el sitelerde de herhangi bir bilgi yok.

Turkiye'de satılan Honda'lar! :http://www.honda.com.tr/motosiklet/content/modeller/custom/

Phantom4b.jpg

Detaylı Fotoğraflar : http://www.asiatradingonline.com/bikesphantom.htm

türkiye de tek tük var ama kullanıcı yorumu gerek gümrükden alanlar olmuştur

sahibinden de var bir kaç tane satılık ama parça sorunu var bunların kanuninin bir tanesi bunun bir replikası parçalarını ebaydan bulabilirsin tavsiye etmem cmx rebel 250 al bence tabi hala almadıysan

sahibinden de var bir kaç tane satılık ama parça sorunu var bunların kanuninin bir tanesi bunun bir replikası parçalarını ebaydan bulabilirsin tavsiye etmem cmx rebel 250 al bence tabi hala almadıysan

3 sene ıcınde kesın almıstır :queen:

15-05-2007, 16:35

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar