Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=188223332
İlanda ki motoru almaya karar verdim ama amartisöründe yağ kaçırma sorunu varmış.sahibi servise gitmiş sipariş vermiş 1 ay içinde amortisör gelicekmiş.sizce bu motor alınır mı?
Merhaba.1-2 hafta içinde motor alacağım ama kafamda bazı soru işaretleri var.ehliyetimi aldım ekipmanlarımı da yavaş yavaş tamamlıyorum.cbr125r mi yoksa duke 200 mü karar veremedim.daha önce honda pcx ve 1-2 gün de olsa cb125e kullandım cb125e de ayaklarım parmak ucundan biraz daha fazla yere...
Merhaba arkadaşlar,motor ile ilgili bir kaç sorum olacak.
Boyum 1.58 - kilom 52 - bacak boyum 81cm,başlangıç motoru olarak cbr250r almak istiyorum bu hafta ehliyetimi çıkardıktan sonra.forumda ki diğer başlangıç motoru konularını okudum ama içim rahat etmediği için sormak istiyorum.
Kursta...
Merhaba.12 temmuzda ki sınava girmek için kursa yazılacağım fakat internetten kurs için gerekenlere baktım öğrenci belgesi istiyorlar okullar kapandı onu nasıl halledebilirim?