Arama sonuçlarınız

1. D

Ktm duke 200 amortisörün yağ kaçırması

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=188223332 İlanda ki motoru almaya karar verdim ama amartisöründe yağ kaçırma sorunu varmış.sahibi servise gitmiş sipariş vermiş 1 ay içinde amortisör gelicekmiş.sizce bu motor alınır mı?
  2. D

Cbr125r mı duke 200 mü?

Merhaba.1-2 hafta içinde motor alacağım ama kafamda bazı soru işaretleri var.ehliyetimi aldım ekipmanlarımı da yavaş yavaş tamamlıyorum.cbr125r mi yoksa duke 200 mü karar veremedim.daha önce honda pcx ve 1-2 gün de olsa cb125e kullandım cb125e de ayaklarım parmak ucundan biraz daha fazla yere...
  3. D

Kask ve mont önerisi

Selam arkadaşlar.kask mont ve eldiven konusunda tavsiyenize ihtiyacım var.bu hafta cbr125r alacağım.1.500 bütçeyle önerileriniz neler olur?
  4. D

Cbr250 r hakkında bir kaç soru

Merhaba arkadaşlar,motor ile ilgili bir kaç sorum olacak. Boyum 1.58 - kilom 52 - bacak boyum 81cm,başlangıç motoru olarak cbr250r almak istiyorum bu hafta ehliyetimi çıkardıktan sonra.forumda ki diğer başlangıç motoru konularını okudum ama içim rahat etmediği için sormak istiyorum. Kursta...
  5. D

A2 ehliyeti

Merhaba.12 temmuzda ki sınava girmek için kursa yazılacağım fakat internetten kurs için gerekenlere baktım öğrenci belgesi istiyorlar okullar kapandı onu nasıl halledebilirim?

Yeni mesajlar