Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar ben bir yıldır nıyetlendiğim orta sınıf enduroda karar aşamasındayım. Aklımda tenere 660 r veya 2000 model f650gs var.Elimdeki motorla takasla uzerine biraz koyup BMW de nıyetim var. İstediğim yüksek ve geniş görkemli olmasıdır. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.
Hayirli geceler arkadaslar size bir sorum olacak; fan kac derecede acar ve ısı derecesi nasil öğrenilir. Fan muşirinin daha erken fan acmasi icin nasil bir müşir alinmalidir cevap verene teskrler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------...
Sevgili arkadaşlar hayirli akşamlar. Son zamanlarda değişik motorlarin turkiyeye gelmesi rekabet ortaminin buyumesi, be bizlerin uygun fiyatlara motorlar alabilmemiz acisindan iyi olacağini umuyorum. Bence diğer buyuk markalara kalitesinden ziyade marklarina isimlerine para verdiğimizi...
Sevgili arkadaslar hayirli aksamlar. Orjinal bir cros la mesela crf 250 veya daha buyugu xt660 ile karadeniz turuna cikmak istesek yolculuk yapilabilirmi? Yuk cantalar vesaire yuklenecek olsak crosla mi yoksa degisik motor tipleriyle mi daha iyi tasima yapariz tesekkurler.
Sevgili arkadaslar hayirli aksamlar. Oncelikle 2015 yili motorsiklet Vergileri, cc buyuklugune ve yeni yaşina gore artmaktadir. Ornegin:
251-650 cc 231 tl iken,
651-1200 cc motorlar 591 tl.
Motor almak isteyenler ve benim gibi xt 660 ve degisik modellerde hevesi olanlar bunu dikkate almali mi...
Merhaba arkadaslar cin mali asya rx 250 cc crosu satip orjinal bir motor alacagim, fakat ben hem koy toprakli yollarda hemde sehirde seyahatim icap ettigi icin nasil bir sey almaliyim. Yardimlariniz icin tesekkurler
Selamun aleykum arkadaşlar. size bir sorum olacak! Öncelikle asya cros motorum 250cc 18 bg dir. Arora 200 cc 16 bg normal bir motoru olan arkadaş ve diğerleri rampa yukarı hız konusunda epey fark atıyor, benim bu konuda morelim bozuluyor, Benim motorum neden onları gecemıyor ve bu gücü nerede...