Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-custom-5-krom-motosiklet-gidon-yukseltici-170714077/detay
100 tl
Yurtdışından aldım Motoruma uymadığı için satıyorum.Kullanılmamış çiziksizdir.Çinden kargo beklemeden ve daha ucuza sizin olabilir.Maksat...
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Motosikletimle on gün önce abim bir kaza yaptı kendisi 3 ayak parmağı kırık ve ayağının altı parçalanmış halde evde yatıyor.Şükürler olsun ki kaskın kafasında olması neticesinde Allah onu çocuklarına bağışladı.Kafayı da kaldırıma vurmuş ama kask işini...
Merhaba arkadaşlar.ben de aranıza yeni katılan bir kardeşiniz olarak foruma ilk buradan başlayayım dedim.Kısaca muttalip diyebilir siniz :) 27 yaşındayım 10-12 yıldır 50cc mobiletten 150cc scooter a kadar bir çok motorum oldu.eylül ayında gv250 almaya çalışırken bir anda bisan roadstar 250...