CyberShooter kullanıcısının son içeriği

1. CyberShooter

8 Yıllık motosiklet hayatımdaki ilk kazam

Merhaba arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi 8 yıldır motosiklet kullanıyorum 19 yaşındayım piyasayadaki birçok küçük cc motorlar elimden geçti ve ben 8 yıldır bilinçsiz kullanıyordum bu seneye kadar kask takmadım hiç kaza yapmamam baya şanslı olduğumdan sanırım neyse kazaya geleyim bi haftadır...
  2. CyberShooter

Benzin deposundaki pas ı nasıl gideririm (depo değişmiyo)

Merhaba projemde kullanıcağım bi pejo mpbilet aldım ama depo sunun içi paslı baya nasıl giderebilirim bu pası depo şaseyle bütünleşik değişmiyo
  3. CyberShooter

Markasını bilmediğim bi motosiklet in fren kaliperi fooda bile söyleyebilirmi acill

Merhaba arkadaşlar kendi projem de kullanmak için bugün b hırdacıdan tipi.çok hoşuma giden bi kaliper aldım ama motosiklet in sadece ön maşası vardı ve biryerde markası yazmıyodu şimdi atıcağım fıtıdaki kalipere uygun balata için yardım cı olurmusunz link vs verirseniz sevinirim Kaliper...
  4. CyberShooter

Manevi değeri olan plaka transferi yardım lazım

Merhaba arkadaşlar selam herkese küçük bir sorum var size ben 2008 den beri motosiklet kullanan 17 sinde ehliyeti ni almış 19 yaşında üniversite öğrencisi bi kardeşniz olarak memleket im olan mersin den uzak elazığdan tekrardan herkese selamlar diyor ve soruma dalıyom (: Seneye inşallah işkurun...
  5. CyberShooter

Cup yağ soğutma hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar kendi projem de cup motoru kullancam motor düşük vites yüksek devir çalışcak bu yüzden baya ısınır gibime geliyor bu nedenle biraz araştırma yaptım yağ soğutma sistemi gmrdüm fotodaki gibi bu sistemi alıp motora taksak sistemin hacmi kadar daha yağ ekleyip motora birde...
  6. CyberShooter

Süpersport ön maşa mesnet uyumu hakkında acil yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar ben kendi projem olarak drift trike yapıyorum ön düzen konusunda araştırma yaparken kawasaki zzr 250 nin ön jantı ve kollarını buldum uygun fiyata satıcının elinde mesnetleri yokmuş biraz mesnet araştırdım ama orjinalini bulamadım sormak istediğim küçük motorların mesnetini...
  7. CyberShooter

Drift Trike yapalım & yardımlaşalım

Merhaba arkadaşlar bu konu başlığı altında gördüğüm kadarıyla herkes güzel proje lerle uğraşıyor öncelikle herkesi tebrik ederim bende uzun zamandır araştırdığım ve yavaştan parçalarını toplamaya başladığım sizlere açmak istedim bu konu içinde yaptığım tüm ilerlemeleri paylaşacağım şu an için...

Yeni mesajlar