Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motoru satmayı düşünmüyorum fakat ama eğer satarsam gerçeği söylerim ve eğerki garantiside devam ediyorsa adama bunu yapmasını tavsiye ederim. bide motosikletim o kadar çok piyasası olan bir motor değil ruhsatta 50lik olan bir cup. şöyle düşünün ben eğer garanti bitirene kadar bu motoru...
muaneye daha öncede girmiştim sadece sinyallere ,farlara ve firenlere baktılar yazdılar çizdiler gönderdiler. dediğim gibi kendim yapabileceğim bir işi başkasına faiş fiyata birde sanki gavur malı gibi hor görmeleri açıkçası zoruma gitti o yüzden size sordum
benim motorun kataloğunda Castrol 15W40 yağ tavsiye ediyor fakat bu yağ çok kalın bulunduğum bölge kışları çok soğuk yazlarıda çok sıcak oluyor yaza kadar 5W30 mu yoksa 10w40 mı kullanmalıyım motor daha 800Km
dostum sana kendi motorumu önerebilirim Rks Sniper Pro X ruhsatta 50 yükseltirsen 135cc oluyor 0 aldım motoru bana herşeyiyle toplam fiyatı 60k denk geldi, hız dersen sınıfındaki tüm motorları (cg hariç) tokatlayıp geçiyor. güç dersen 2 kişi %20 eğimli tepeyi 40-50 km/h hızla çıkabiliyor (arka...
bulunduğum bölgedeki rks yetkili servisi sadece yağ değişimine bile 2000TL Fiyat istiyor benim aklımada şöyle bir fikir geldi acaba gelen bakımını yaptırsam ondan sonra kilometre saatini söksem ve 3-6 aylık periyodlarla bakımını kendim yapsam eğer garantiyi ilgilendiren bir durum olursada...
Abilerim kardeşlerim Kışlık Eldiven almak istiyorumda 2000TL Bütçem var eğer bu fiyat bandında kullandığınız önerdiğiniz bir KIŞLIK ELDİVEN varsa eğer marka model veya direkt link olarak paylaşabilirmisiniz...