ctuna81 kullanıcısının son içeriği

1. ctuna81

CBR 1000 RR FİREBLADE 2005 SARGI STATOR PROBLEMİ

arkadaslar bı arkadasımın motorunun sargısı statoru degısmesı lazım yan sanayı kullanırsak sıkıntı yasarmıyız?yada sardırmayı dusunuyoruz sızce bı sıkıntı olur mu?
  2. ctuna81

2016 YILI YARIŞ TAKVİMİ YAKIN KARADENİZ (DÜZCE) KAYNAŞLI'YA BEKLERİZ

Kaynaşlı 2016 Sezonuna Damgasını Vuracak Türkiye Motosiklet Federasyonu 2016 Yarış Takvimini açıklarken, Kaynaşlı birbirinden önemli ve büyük yarışlara ev sahipliği yapacak. 2015 senesinde Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Kaymakamlığı, Kaynaşlı Belediyesi ve Türkiye Motosiklet...
  3. ctuna81

TMF ENDURO VE MOTOKROS 2016 DÜZCE YARIŞLARI

ARKADAŞLAR TÜRKİYE SÜPER ENDURO YARISI 23-24 NİSAN TARİHLERİNDE KAYNAŞLIDA YAPILACAK TÜM ARKADAŞLAR DAVETLİDİR
  4. ctuna81

gezı raporu nasıl sılınır

arkadaslar paylasmıs oldugum gezı raporumdakı resımlere ulasılamıyor.bu yuzden raporu sılmek ıstıyorum fakat sılme secenegını bulamadım tecrubelı arkadasların yardımını beklıyorum ..amma mesaketlı ısmıs bu gezı raporu paylasımı 2 gun ugrastık 2 saat yayınlayamadık :))
  5. ctuna81

Düzce Çiçekli Yaylası 2015 ilk deneme tırmanışı

selamun aleykum arkadaslar bu ılk gezı anlatım denemem olucak umarım begenırsınız.. tek motor (cbf250) ıkı kısı beykoy duzceden derdın koyu uzerınden cıceklı yaylasına gıtmek ıcın yola cıkıyoruz. fotograf makınası almadık yanımıza eksıklıgını hıssettık.. bırde durbun yabani hayatı seyretmek...
  6. ctuna81

yamaha 2015 fıyat artışları

fiyatlar almış basını gıdıyor bu kadar da olmaz..... wr 250 19.200 BWS 125 7.550

Yeni mesajlar