Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ülkenin durumu belli enfilasyon da belli ama bukadar fahiş fiyatlar olması da üzücü bugün sahibinden com girdim gezdim fiyatlar çok pahalı chopper tarzı sevdiğim için ilk onlara baktım geçen seneki mondial mct 3 bin TL iken bu sene 5 8 bin TL olduğunu gördüm regal raptorlar 20 bin TL yazmışlar...
Başlıkta'ki gibi arkadaşlar. Her tip motor geliyor Türkiye'ye ama chooper tarzı motorlar gelmiyor neden ? motor firmaları bu eksikliği görmüyormu 97 model 2006 model motorlar'la geziyoruz sizin görüşlerinizi'de merak ediyorum bunun için bi çalışma yapabilirmiyiz ?
Arkadaşlar kış geldi sayılır motorla gezerken üşüyorum bacaklarım dizlerim donuyor sadece montum kaskım eldivenim var . termo içlik mi alayım iş görürmü sizce ? dizlerim de soğuk aldıktan sonra sıcak ortamda eklem ağrısı gibi bir yorgunluk ağrısı oluyor kışın motor kullanmam için yapmam...
selam arkadaşlar rks 250 cruiserıma batwing rüzgarlık düşünüyorum oluyormuş dedi satan kişi 2 ürün buldum fiyatı 750 tl sizce nasıl fiyat fazla geldi başka yerde de bulamadım
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53...
Bugün motorum için alışveriş yatım aliexprees den rks 250 cruiser gidonu büyük ve boş geldi gidon çok boşdu müzük sistemi aldım uzun yolda dinlerim diye özellikleri de iyi + alarmı da varmış zaten 3 kilit kullanıyorum 4 olur [/url][/IMG]
Türkçeye çevrilince sacma oldu biraz :)
açıklama...
Merhaba abilerim ablalarım arkadaşlarım cuma günü zealsun zs 150 19 chooper mı satıp model yükseltmek için yarın gece otobüsle ısparta'dan izmire gidiyorum.Yarın Allahın iziniyle inşallah rks 250 cruiser alıp ıspartaya dönüş yapmayı pilanlıyorum çok heycanlıyım :) montumu eldivenimi yanıma aldım...
Arkadaşlar geçen sene 250 cc motorumu 80 tl yaptırmıştım sigorta da demir sigortaydı bu sene demir sigorta 1200 tl verdi yaşadığım yer ısparta plaka 07
Bu sene 150 cc motorumu en düşük fiyat 580 tl hangi şirketler daha uygun veriyor yaşım 27 sicilim temiz
DEPO BASILDI ONLARCA MOTOR PARÇALANMIŞ OLARAK BULUNDU.... LÜTFEN YAYALIM MOTORU ÇALINAN ARKADAŞLARIMIZ GÖRSÜNLER..
Kucukcekmecede Kenan Yesilgul isimli sahisin deposunda bulunmus parcalar var sase si olanlara ulasilmis ancak suziki burgman, cbr1000rr, ducati 898, r1, fazer vb. Grenaj parcalari...