Arama sonuçlarınız

1. Crixa

2 el motor fiyatları

Ülkenin durumu belli enfilasyon da belli ama bukadar fahiş fiyatlar olması da üzücü bugün sahibinden com girdim gezdim fiyatlar çok pahalı chopper tarzı sevdiğim için ilk onlara baktım geçen seneki mondial mct 3 bin TL iken bu sene 5 8 bin TL olduğunu gördüm regal raptorlar 20 bin TL yazmışlar...
  2. Crixa

Chooper cruiser tarzı motorlar Neden gelmiyor

Başlıkta'ki gibi arkadaşlar. Her tip motor geliyor Türkiye'ye ama chooper tarzı motorlar gelmiyor neden ? motor firmaları bu eksikliği görmüyormu 97 model 2006 model motorlar'la geziyoruz sizin görüşlerinizi'de merak ediyorum bunun için bi çalışma yapabilirmiyiz ?
  3. Crixa

lastik önerisi yamaha 1100 dragstar

Arkadaşlar merhaba yamaha 1100 dragstarıma lastik alıcam artık ömrü bitti kayıyor çok lastik fiyatlarına baktım uçuk rakamlar şimdi size birşey sorucam 2012 üretim sıfır lastik alınırmı fiyat 350 tl 2015 leri 900 tl de raf ömrü araştırması yaptım 10 yıl yazıyorlar firmayla da görüştüm size...
  4. Crixa

4riders circuit deri mont

başlıktaki mont'u alıcaktım motomax da hiçbirşey yok 4riders ürünlerini başka satan yer varmı yüzde 50 indirimi kaçırmıştım kışın :(
  5. Crixa

Temiz 650 dragstar 1100 dragstar aranıyor

Başlıktaki gibi arkadaşlar temiz kazasıs sorunsuz ymaha dragstar arıyorum satmak isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim
  6. Crixa

20 bin tl Kadar cruiser önerisi alabilirmiyim

Arkadaşlarım abilerim ablalarım rks 250 cruiser kullanıcısıyım ve motorumu satıyorum 20 bin tl bütçem var cruiser motor hangilerini öenerirsiniz. Yamaha xvs 650 dragstar Yamaha xvs 1100 dragstar Suziki 800 volisima Honda 750 magna Honda 750 shadow Kawazaki 800 vulcan
  7. Crixa

kışlık ekipman tavsiyesi

Arkadaşlar kış geldi sayılır motorla gezerken üşüyorum bacaklarım dizlerim donuyor sadece montum kaskım eldivenim var . termo içlik mi alayım iş görürmü sizce ? dizlerim de soğuk aldıktan sonra sıcak ortamda eklem ağrısı gibi bir yorgunluk ağrısı oluyor kışın motor kullanmam için yapmam...
  8. Crixa

batwing rüzgarlık hakında yardım

selam arkadaşlar rks 250 cruiserıma batwing rüzgarlık düşünüyorum oluyormuş dedi satan kişi 2 ürün buldum fiyatı 750 tl sizce nasıl fiyat fazla geldi başka yerde de bulamadım [/url][/IMG] [/url][/IMG] ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53...
  9. Crixa

Motorsiklet teyibi :)

Bugün motorum için alışveriş yatım aliexprees den rks 250 cruiser gidonu büyük ve boş geldi gidon çok boşdu müzük sistemi aldım uzun yolda dinlerim diye özellikleri de iyi + alarmı da varmış zaten 3 kilit kullanıyorum 4 olur [/url][/IMG] Türkçeye çevrilince sacma oldu biraz :) açıklama...
  10. Crixa

Motor almaya gidiyorum :)

Merhaba abilerim ablalarım arkadaşlarım cuma günü zealsun zs 150 19 chooper mı satıp model yükseltmek için yarın gece otobüsle ısparta'dan izmire gidiyorum.Yarın Allahın iziniyle inşallah rks 250 cruiser alıp ıspartaya dönüş yapmayı pilanlıyorum çok heycanlıyım :) montumu eldivenimi yanıma aldım...
  11. Crixa

Satılık zealsun zs150 19 chopper

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-zealsun-zealsun-zs-150-19-farki-hisset-334474009/detay/
  12. Crixa

Kask önerisi değil farklı tarz

Ürün hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar çok hoşuma gitti cruizer kullanıcısıyım ona göre sipariş vereceğim...
  13. Crixa

Motorsiklet trafik sigortası yardım

Arkadaşlar geçen sene 250 cc motorumu 80 tl yaptırmıştım sigorta da demir sigortaydı bu sene demir sigorta 1200 tl verdi yaşadığım yer ısparta plaka 07 Bu sene 150 cc motorumu en düşük fiyat 580 tl hangi şirketler daha uygun veriyor yaşım 27 sicilim temiz
  14. Crixa

reklam !

motorsiklet net ne oldu böyle nereye tıklasam yenı sayfa yeni reklam çıkıyor her konuya tıkladıgımızda baska reklam cıkıyor
  15. Crixa

DEPO BASILDI ONLARCA MOTOR PARÇALANMIŞ OLARAK BULUNDU

DEPO BASILDI ONLARCA MOTOR PARÇALANMIŞ OLARAK BULUNDU.... LÜTFEN YAYALIM MOTORU ÇALINAN ARKADAŞLARIMIZ GÖRSÜNLER.. Kucukcekmecede Kenan Yesilgul isimli sahisin deposunda bulunmus parcalar var sase si olanlara ulasilmis ancak suziki burgman, cbr1000rr, ducati 898, r1, fazer vb. Grenaj parcalari...
  16. Crixa

Zealsun ZS 150-19 cruiser halk adıyla chopper alıcam gibi

S.a arkadaşlar Zealsun ZS 150-19 cruizer alacağım perşembe günü motoru forumdan inceledim biraz ama detaylı inceleyemedim 2700 falan geliyor motor temiz hatası yok 2009 model yağ soğutmalı motor alırken üste almak ne kadar tutuyor ortalama
  17. Crixa

SJCAM 5000 umre giden arkadaşlar yardımcı olurmu :)

arkadaşlar ortağım umreye gitti mekke den medineye geçti umre giden arkadaşlarınız varmı action camera getirmeyi düşünüyorum sjcam5000 yada gopro nerden alınır bilmiyorum telefoncular varmış sormuş orda yokmuş bilen varsa çok iyi olur ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir...
  18. Crixa

Konu bulamadım :) polis hırsızı kovalıyor :)

https://www.youtube.com/watch?v=33BTSnQFuz0&nohtml5=False https://www.youtube.com/watch?v=diaKVcq8EBA&nohtml5=False
  19. Crixa

250 cc v motor tavsiyesi

250 cc V motor almak istiyorum bütcem 3.500 tl aslında ıphone 6 plus 64 gb sıfır telefonum var onunla takas yapmak istiyorum düşündüğüm motorlar bütceme göre şöyle 1:KEEWAY SUPERSHADOW 250 CC 2: BORELİ LEDOW 250 CC 3: MONERO CMX 250 CC AKLIMA BUNLAR GELİYOR SİZCE ?
  20. Crixa

Ehliyet sinir den kudurdum

2 aydır motor kullanıyorum sonunda sınavım geldi bugun sınava girdim çalıştıgım icin parkuru göremedim bugun sınava gittim normalde chopper kullanıyorum bana verilen motor naket ve normal motor da değil fitesli fitesi geçmeyen mobilet verdiler hafif oyuncak gibi nese kaskımı taktım...

Yeni mesajlar