Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba yazlıkta bi motorum var hiç muayene yaptırmadım 125 cc scooter şimdi bu motorun gecikme bedelimi ödenmesi gerekiyor kontrol ettiğimde astronomik rakamlar çıkıyor ortaya ihmalkarlık yazdan yaza kullandığım için fırsatımda olmadı hiç minimum zararla atlatmanın bi yolu varmıdır teşekkürler :)
Herkese merhabalar bu modeli almayı düşünüyorum nasıldır sizce + ları - leri araştırdım rahat konforlu üzmez diyorlar ikinci el alırken neye dikkat etmeliyim km ye takmalımıyım değişensiz olması önemlimidir teşekkürler .
merhabalar istanbulda kullanıcam scooter arıyorum bütçe buna yetiyor karta taksitle almayı düşünüyorum sıfır olarak önerirmisiniz ara sıra köprüden karşıya falan geçerim ne gibi bi sıkıntı yaratır bakımlarını düzenli yapsam yinede sorun çıkartırmı teşekkürler .
Merhabalar aklımda sym gts 250 evo ile piaggio x evo 250 var bütçe 10 12 arası ne önerirsiniz acaba istanbulda kullanıcam ara sıra şehir dışına çıkarım üzmicek birşey arıyorum teşekkürler .
merhabalar maxi scooter almayı planlıyorum bu sölediğim motorlardan sym 2009 model piaggio 2006 model km leri biraz fazla bütçem bunlara yetiyor önerirmisiniz piaggio x8 200 de olabilir şehir içi kullanıcam üzerlermi beni teşekkürler .
Merhabalar 2011 model sym gts250i evo alınırmı motorsiklet mağazasından tramer kaydı falan yok okula gidip gelmek için alıcam bu motorun ömrü ne kadardır 48 binde motor üzermi beni teşekkürler .
Merhabalar cbr 125 repsol 21 binde hasar kaydı yok değişeni yok 3.900 tl iyi bi ustaya gösterdikten sonra alınırmı başlangıç olarak ? Parçaları pahalı diyorlar ne derece pahalı teşekkürler .
Merhabalar daha önce scooter tecrübem var 150 lik cbr 125 e geçmeyi düşünüyorum ama grenajlı alma diyolar düşürürsün masraf açar falan 2.el alıcam zaten koruma demiri takarsam bi nebze önlerim heralde sizce nasıl motor zorlanırmıyım uzun yola gidermi birde boyum 1.85 sıkıntı çıkarırmı 2.el...
Merhabalar 1.85 boyum var racing önerisi istiyorum daha önce scooter ve honda cbf deneyimim var ne önerirsiniz altımda sırıtmıcak bişey ? racinge yeni giriş yapacağım şimdiden teşekkürler .
merhabalar uzun araştırmalarımın sonucunda honda cbf 150 almaya karar verdim yarın gidip bayiye bakıcam ve alıcam kısmet ederse ilk vitesli motorum olucak daha önce scooter sürdüm 2 3 sene tecrübem var motoru aldıktan sonra ne yapmam gerek önceliğim teşekkürler şimdiden .
Merhabalar senetle motor almak istiyorum istanbulda ikamet ediyorum sıfır motor almayı planlıyorum fakat senetle 2 bin peşin gerisi senet vs böle bi mağaza varmı acaba istanbulda ?
Merhabalar bende bisan lifan 150 cc scooter var ilk kazamdan sonra direksiyonu düz tutunca tekerlek sağa doğru bakıyodu sanırsam ilk başlarad pek takmaz oldum ama ellerimi bırakınca sağa sola falan gidiyo dikkatli bakınca yamuk olduğu belli oluyor nasıl düzeltebiliriz bunu acaba ?
Sıfır vitesli motor alacaktım başlangıç yapmak için çok pahalanmış motorsikletler alsak bide plaka ruhsat vs iyice giricek bana ikinci el almayı düşünüyorum maxi scooter veya naked commuter öneren varmı ? 125 150 lik falan .
Merhaba arkadaşlar ilk defa vitesli motor almaya karar verdim daha önce scooter deneyimim var 2 3 sene kadar şimdi sıfır almayın diyor herkes altında heba olur falan diyor 2.el al diyolar bende tvs apache honda cbf ve yamaha ybr de karar kıldım sizce hangisini almalıyım vitesli motora alışmam...