Coskun001 kullanıcısının son içeriği

1. C

Rolanti Ayarsızlığı Ve Scooter Performans Düşüklüğü.

Arkadaşlar Asya Shark 150cc scooterim var 2012 model. Scooterimin genel gider bakımlarını hepsini kendim yapmaktayım. scooterin sorunu motor sıcakken rolanti ayar yapmak istediğimde 1500'e Ayarlıyorum Hiçbir Sorun Yok Saat Gibi Motoru Topluyorum Çalıştırmaya Çalıştığımda Hem Zor Çalışıyor Hemde...
  2. C

Scooter Elektrik Arızası Acill.

Arkadaşlar Asya Shark150 Scooter kullanıcısıyım son zamanlarda motorda akü şart etmeme farları açınca motor stop etme gibi sorunlar çıktı bunun nedenini bulma çabasındayım Trabzonda Yaşıyorum Ve Güvendiğim bir Ustam Yok Bunun İçin Birazda elektrikten anladığım için kendim çözme çabasındayım...
  3. C

Scooter Farlar Açınca Motor Tekliyor Stop Ediyor

Selam Arkadaşlar En Kısa Zamanda Sorunumu Çözmek Ve Motosikletime Sorunsuz Binmek İstiyorum Yorumlarınızı Bekliyorum. Öncelikler 2012 Model Asya 150 Shark Scooter'im var. Motosikletim Çalışır Vaziyetteyken parkları açıldığında sorun yok fakat farları açınca aniden stop ediyor. normal...
  4. C

TRABZON'LU Fişek61

Selam Arkadaşlar Uzun süredir sayfanızda değerli paylaşımlarınızı Takip ediyordum bu gün üye olma fırsatı buldum. Trabzonluyum 5 Yıldır motosiklet/scooter kullanıcısıyım 23 yaşındayım öğrenciyim aranızda bulunmaktan gurur duyuyorum ilerde gerek benim tecrübelerimden gerek sizin...