core-i kullanıcısının son içeriği

1. core-i

lastik secimi için yardım edermisiniz

merhaba arkadaşlar malum kış yavaş yavaş geliyor yağmurda motor sürmenin keyfi başka fakat kullandığım motorun üzerindeki lastikler orjinal lastikler. Malum mt25 in lastikleri ne kadar kötü olduğunu tahmin edebilirsiniz. Yağmurda kaymayı minimum a indirecek bi lastik tavisyeniz varsa çok...
  2. core-i

agv k3 kask hakkında

merhaba arkadaşlar agv k3 kask kulanan, bilgi sahibi olan arkadaşlar. bu kask ile ilgili düşünceleriniz nedir. teşekkürler.
  3. core-i

Yorum sizin

4. core-i

Plakamı düşürdüm yardım lütfen

merhaba arkadaşlar şile yolu üzerinde plakam düşürdüm evin ablanın orada fark etim. gören bilen duyan varsa haber verirse sevinirim tekrar ruhsat çıkartmam gerekecek. teşekkür ederim
  5. core-i

ilk uzun yol deneyimi

merhaba arkadaşlar mt 25 motorumla bayramda istanbul dan anamur a gitmeyi düşünüyorum. tecrubesi olan arkadaşlar yanıma neler almam gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım EKİPMAN yazlık mot bot korumalı pantolon eldiven kask teşekkür ederim.
  6. core-i

mt 25 top speed

Merhaba arkadaşlar mt 25 i olan arkadaşlar top speed yaza bilir mi ben 150 nin üzerine cıkamıyorum. teşekkürler
  7. core-i

Yazlık bot tavsiyesi

merhaba arkadaşlar yazlık bot almam gerekiyor tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? çok çeşit var kafam karıştı iyice yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
  8. core-i

SCOYCO hakkında

merhaba arkadaşlar SCOYCO satan mağazayı anadolu yakasın da nerede bulabilirim teşekkür ederim.
  9. core-i

pazar günü şile ye gözleme yemeye mi gitsek:D

arkadaşlar pazar günü sizce şile nin hava durumu ne olur. yavaş yavaş eski şile yolundan gidesim var gözleme yemeye.
  10. core-i

bu hafta sonu şilede gözleme yemeye mi gitsek

merhaba arkadaşlar pazar günü şilede aşkım la baş başa gözleme yiyesim var :DD pazar günü hava nasıl olur acaba
  11. core-i

mt 25 için lastik tavsiyesi

arkadaşlar mt 25 yeni aldım lastikleri değiştirmem gerekiyor ne tavsiye edersiniz teşekkür ederim..
  12. core-i

aşkıma kavuşmama saatler kaldı

sonunda kararımı verdim ve hayallerimin prensesine kavuştum.
  13. core-i

insanın başına ne gelirse merak tan geliyor

abs li motorla abs olmayan motor arasında ne fark var bu konuda bana tecrübenize dayanarak yardımcı olurmusunuz mt25 ve xmaxABS teşekkür ederim.
  14. core-i

kask ve motorunuz için özel sticker yapılır

merhaba arkadaşlar. kaskınıza yada en büyük aşkınızı süslemek için istediğiniz özel sticker yapımında size yardımcı olabilirim. yeter ki ne istediğinizden emin olun..

Yeni mesajlar