o nasıl tekerleme :queen::mrgreen:Bu arada sündürme nedir bilgi verirmisiniz nasıl sündürülür sündürürken nelere dikkat etmeliyiz bende er5 var 220 kadran var bayir asa 195 gordum bir kerre ufo gormus masum koylu gibi belki sundurmeyi ogrensem 220 hatta ibreyi bile kirarim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
Sundurmenin kelime anlamina baktim bir seyi cekerek esneterek uzatmak yaziyordu bide soyle bir tekerleme yaziyor "hop yala öp yala çek sündür bi milyona" motorda sündürme dediğiniz tekerlemeyle alakaliysa 300 yapcagini bilsen bana uyma başkan
Bu arada sündürme nedir bilgi verirmisiniz nasıl sündürülür sündürürken nelere dikkat etmeliyiz bende er5 var 220 kadran var bayir asa 195 gordum bir kerre ufo gormus masum koylu gibi belki sundurmeyi ogrensem 220 hatta ibreyi bile kirarim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
Sundurmenin kelime anlamina baktim bir seyi cekerek esneterek uzatmak yaziyordu bide soyle bir tekerleme yaziyor "hop yala öp yala çek sündür bi milyona" motorda sündürme dediğiniz tekerlemeyle alakaliysa 300 yapcagini bilsen bana uyma başkan