Coorai kullanıcısının son içeriği

1. C

Motosiklet Talkshow projesi Mototalk

Selamlar, Aramızda sohbet muhabbet ediyoruz ve keyifli bişeyler çıkınca paylaşalım derken olay buralara geldi :mrgreen: eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum. https://youtu.be/btf7W4EyquQ
  2. C

Grup sürüşünde kaza | Motoloji Kaza Raporu

Merhaba Dostlar, Grup sürüşü esnasında yaşanan bir kazadan bahsettik. önlemleri söyledik, umarız beğenirsiniz. İyi seyirler
  3. C

KTM Duke Kazası | Motoloji Kaza Raporu

Merhaba Dostlar, KTM duke ile soğuk havada sürerken düşen bir arkadaşımızın videosunu yorumladık. İyi seyirler
  4. C

CBR600RR Kazası | Motoloji Kaza Raporu

Merhaba Dostlar, Düz yolda gazlarken de başımıza bişeyler gelebilir. İyi seyirler
  5. C

MT-07 Kazası | Motoloji Kaza Raporu

Merhaba arkadaşlar, MT07'de trafikte arkadaş çarpan sürücünün yaşattığı kazayı yorumladık. iyi seyirler
  6. C

Interkom mevzu

Merhaba arkadaşlar, Piyasada düşük maliyete bu konuyu çözebiliyoruz. Telefon uygulaması, ucuz interkom seçenekleri ve pahalı interkomların farkını açıklayan bir içerik hazırladım umarım faydalı olur.
  7. C

Motoloji Karadeniz Turu

Selam dostlar. 11 günde 4000km mesafeyi eşimle birlikte sürdük, çektik, paylaşıyoruz. Oynatma listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 1. Bölüm | Bursa'dan Bolu abanta kadar sürdük çorumda mola verdik ve samsuna doğru sürüyoruz. 2. Bölüm | Samsun Bafra'dan Ordu ünye'ye oradan Trazon...
  8. C

Vespa GTS150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yeni Vespa GTS teknolojik yenilikleriyle emniyet ve elektronik sürüş desteği donanımına yeni standartlar getiriyor. Yeni ön ESS süspansiyon ve akıllı telefonunuzu Vespa'nıza bağlamak için Vespa Multimedya Platformu. Kullanışlı, konforlu ve güvenli bir araç olan Vespa GTS, şık şehir ruhunu büyük...
  9. C

Bajaj V15 detaylı inceleme

Merhaba arkadaşlar, Eşime aldığım motosiklete Detaylı şekilde inceleme çektiğimiz videoya BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  10. C

Bajaj V15

Merhaba Dostlar, Bajaj V15 için detaylı bir inceleme videosu çektik. Motor alınır mı alınmaz mı siz karar verdin. Videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz
  11. C

Vespa VESPA GTS 150

Merhaba arkadaşlar, Bu motosiklet ile ilgili bir başlık göremedim açma gereği duydum. GTS 150 Motor Tek silindir, 4 zamanlı, 4 subaplı, elektronik enjeksiyon, katalizörlü Silindir hacmi 155 cc Max güç 11 kW 15 HP, 8,250 rpm Max tork 6,500 rpm'de 14 Nm Besleme - Soğutma Sıvı ile Arka fren...
  12. C

Citycoco elektrikli scooter incelemesi

Merhaba arkadaşlar, E-Bike kategorisine başlık açamadığım için buraya yazmayı uygun gördüm. Moderatör arkadaşlar yönlendirebilirlerse de sevinirim. Yol yaptık, gittik inceledik nasıl birşeymiş bu citycoco diye birde inceleme videosu çektik. Videoya BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz. İyi seyirler
  13. C

CF Moto 250 NK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

MOTOR Motor Hacmi 249 CC Silindir Çapı x Strok 72.00x61.2 Maksimum Tork 22.0 N·m at 7300min-1 Sıkıştırma Oranı 11.3 :1 Maksimum Güç 19.5 kW at 9200min-1 Ateşleme Tipi ECU (EFI) Şanzıman Manuel / 6 vites Motor Tipi Tek Silindir, 4 Zamanlı Silindir Hacmi 249 Yağlama Tipi Yağ Pompası BOYUTLAR...
  14. C

Gürcistan'a Motosiklet ile giriş

Merhaba arkadaşlar, Eşimle 4000km'lik bir karadeniz turu yaptık ve başlıkta da belirttiğim gibi Gürcistan'a da motosiklet ile girdik. Batum merkezde kamp yaptık daha sonra Batum'a 40km uzakta Kobulleti sahiline kamp için gittik. Gürcistana girerken neler gerekiyor motosiklet ile gitmek...
  15. C

Motovlog kanalı

Merhaba arkadaşlar, Bir süredir Motovlog yapıyorum. Bu postu buraya açmamın sebebi kanal hakkında eleştirilerinizi duymak istemem. 4ncüsünü yayınladığım vlogda her videoda bir konuyu anlatmaya çalışıyorum ::foto:: Kanal içeriği genelde Motosiklet ile kamp, Uzun geziler, Günlük Motovlog...

Yeni mesajlar