Motoloji Karadeniz Turu

Selam dostlar.

11 günde 4000km mesafeyi eşimle birlikte sürdük, çektik, paylaşıyoruz. Oynatma listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

1. Bölüm | Bursa'dan Bolu abanta kadar sürdük çorumda mola verdik ve samsuna doğru sürüyoruz.

2. Bölüm | Samsun Bafra'dan Ordu ünye'ye oradan Trazon Maçka'ya kamp yapmaya gidiyoruz.

3. Bölüm | Trabzon Maçka'dan Arhavi'ye kadar olan yolcuğumuz

4. Bölüm | Gürcistan'a giriş - Girerken Motosiklet üzerinde eşimle yaptığımız geyikler ve girişte nelere ihtiyacımız var.

5. Bölüm | Batum'a girdik. Kampımızı şehrin ortasına kurduk ve şehri motosiklet ile gezerken anlattık.

6. Bölüm | Batum'da gezilecek yerlerden bahsettik, gittik gördük ve paylaştık :)

7. Bölüm | Gürcistan Batum'daki kampımız bittikten sonra Kobuletti sahillerine kamp yapıp yüzmeye gidiyoruz.

8. Bölüm | Kabuletti'den Türkiye'ye dönmek üzere çıktık. Yol üzerinde Batum'da Ali Nino heykelleri ve Chacha kulesini çektik.

Arkadaşlar umarım videoları izlerken eğlenmişsinizdir. Devamı gelecek...

Adana İl Temsilcisi
keyifle izledim.paylaşım için teşekkürler.şimdi youtube'a da girip beğeneceğim.ADANA'dan selam olsun.:king:
buralara gelirseniz beklerim.tel.im profilimde yazıyor.Adana kebabınız ve şalgamınız hazır.haberiniz olsun.:thumleft:

Güzel gezi ve videolar elinize sağlık

Teşekkürler dostum :) eleştirileriniz varsa alabilirim.

keyifle izledim.paylaşım için teşekkürler.şimdi youtube'a da girip beğeneceğim.ADANA'dan selam olsun.:king:
buralara gelirseniz beklerim.tel.im profilimde yazıyor.Adana kebabınız ve şalgamınız hazır.haberiniz olsun.:thumleft:

Önümüzdeki sene gezi planını henüz oluşturmadık, yaparsak birşeyler Adana diyince akla sen geleceksin dostum emin ol :) Teşekkürler

9. Bölüm | Artvin'de Borçka'da bulunan Karagöl'e gittik, sandal turundan sonra patikalardan yürüdük ve kısaca fiyatlara değindik, mekanı elimizden geldiğince göstermeye çalıştık. Umarım beğenirsiniz

10. Bölüm | Gito yaylasına çıkmak üzere yola çıktık. Sonucu belli, günümüzün nasıl geçtiği videosu aşağıda :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ellerinize sağlık. Güzel, keyifli videolar. :cat:
Abone oldum, sırayla izliyorum. :)

12. Bölüm Giresun | Mavi göl, Kuzalan Şelalesi

13. Bölüm, Sinop Cezaevi

14. Bölüm, Sinop Erfelek Şelaleleri

15. Bölüm, Safranbolu | Eve dönüş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar