Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadasşlar sonunda motorumu aldım. arka lastik bıraz yıpranmış sezonu cıkarmaz gibi izmirin ilçesinde kirli asfaltta kullanmak için lastik önerileriniz nedir ? şimdiden tşekürler...
öncelikle cümleten selamun aleykum uzun bi aradan sonra tekrar sizlerleyim. iş çoluk çocuk hayat mucadelesi derken 6 yıllık bır aradan sonra yıne haylimizin peşine düştük. en son 2012 yılında ER6-N ile veda etmiştim şimdide sizlerin fikirlerini alarak yeni bir motosiklet almayı düşünüyorum 16...
eylül ayında almanya ya gitme durumum var gitmişken ultrason cihazı almak istiyorum tabiki bunu TÜRKİYE ye sokmanın en maliyetsiz yolunu arıyorum. Demonte halde sokarsam gümrük ödemezsin falan dediler ama tam bi çözüm sunan olmadı. aranızda bu konu ile ilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim...
az önce aklıma geldi ve sizlerle paylaşayım dedim. 6 senesi üniversite olmakla beraber 18 sene okuyup veterıner hekim oldum şu anda 300 ineğin bulunduğu bir işletmenin sorumlusuyum. ilkokul mezunu adamın bile bu işlerle uğraşılmaz deyip ineğin kuyruğunu tutmaya çekindiği bir anda rahim...
2 yıllık aradan sonra tekrar motorsiklet sahibi oldum.. öncelikle buradan bodrum cenkayamotor çalışanlarına özellikle erkan abiye teşekkürler...
cbr 125 den sonra er6 n e geçtim...gece yola cıktım otobus bulamadım 4 saat ankara -izmir yolunda bekledım...izmir otogarında banklarda uyudum...kredı...
arkadaşlar ankaradan hafta içi motor alacam şu anda manısada ikamet ediyorum malum havalarda soğuk önumuzdekı hafta iyice kötüleşek gibi haberler var... motosikleti otobüsle getirmeyi düşünüyorum tanıdığınız bu işleri yapan birileri var mı ankaraya da daha önce hiç gelmişliğim yok acıkcası...