COMTAN kullanıcısının son içeriği

1. COMTAN

tertemiz 2011 gri ybr esd

gerekli açıklama ilanda var.ilgilenenler kaçırmasın... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ozenle-kullanilmis%2Ctertemiz-bakimli-bol-extrali-2011-gri-ybr-esd-417740657/detay
  2. COMTAN

Yazdan kalma - YBR ile 600km Nallıhan - Bartın Amasra

arkadaşlar merhaba ağustos ayında yaptığım bir gezimi sizinle paylaşmak istedim.su soğuk anadolu günlerinde ancak fotoğraflara bakarak özlem gidermeye çalışıyoruz.(tatlısu motorcusu) esas meseleye dönecek olursak ziyaretimin, gezimin temel sebebi oniki(12) yıldır görmediğim asker...
  3. COMTAN

YBR ile kısa bir gezi & Sarıyar hes barajı ziyaretim 26/04/2014

iki teker tutkunlarına merhaba.cumartesi günü hava biraz yağışlı gibi görünsede mesafe kısa olduğundan, motorla hiç gitmediğim ülkemizin ilk enerji barajlarından olan sarıyar hasan polatkan barajını gezdim.sarıyara giderken nallıhana bağlı emremsultan köyünde bulunan yunus emrenin hocası tebduk...
  4. COMTAN

solaklar kaya evleri (bolu/seben)

pazar günü kardeşimi üniversiteye bırakmak bahanesiyle kısada olsa daha önce çok kez geçtiğim fakat zaman yokluğundan fırsat bulamadığım solaklar köyü kaya evlerini gezdim.daha önce uğramamakla ayıp etmişiz.güzel sakin bir ortam akan suyun sesi ,oğlakların ve kuşların sesiyle birleşince insan...
  5. COMTAN

ilk sahibinden özenle kullanılmış 65cc hero motor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-ilk-sahibinden-temiz-sorunsuz-kanuni-hero-142080949/detay temiz sorunsuz abisini almak için satılık...
  6. COMTAN

mudurnu/ abant/ bolu/ gölcük/ seben 210km (drift)ile

herkese merhaba mt dostları 29/06/2013 cumartesi öğleden sonra saat15:30 gibi geç olsada içimde birden yol yapma isteği uyanınca daha fazla yol yapma isteği olsada saat geç olduğundan nallıhan,mudurnu,abant,bolu,gölcük,seben ve nallıhan toplam 210km yol yaptım.gezide amacım sadece yol yapmaktı...
  7. COMTAN

ankaradan tüm aileye selamlar.

selam olsun sizlere motosiklet net dostları ben ankara-nallıhandan Ramazan uzunca bir süredir takip ettiğim ve gerek gezi gerek muhabbetleriyle çok beğendiğim sizlerin arasına katılarak mutlu oldum.umarım siteye yararlı olmak dileğiyle düm dostlara saygılar.