mudurnu/ abant/ bolu/ gölcük/ seben 210km (drift)ile

herkese merhaba mt dostları 29/06/2013 cumartesi öğleden sonra saat15:30 gibi geç olsada içimde birden yol yapma isteği uyanınca daha fazla yol yapma isteği olsada saat geç olduğundan nallıhan,mudurnu,abant,bolu,gölcük,seben ve nallıhan toplam 210km yol yaptım.gezide amacım sadece yol yapmaktı bu sebeple fazla fotoğraf çekmek için duramadım.gezimin yol olarak en zor kısmı mudurnu tarafından abanta geçerken aradaki yolda yol yapım çalışmaları varmış çok taşlı kamyonlar toz duman derken abanta ulaşıyorum.daha öncede gitmiştim havasını bilirim ağustos ayında çok üşüdüğüm olmuştur.montum yazlık olduğundan iç astarını taktımda üşümekten kurtuldum.ufak bir mola ve göl çevresini turladıktan sonra e5 ten hedefim bolu herne kadar bolu mt den dostların yanına uğramak istesemde bu plansız bir geziydi ve çok fazla vaktim yoktu bolunun içine girdikten sonra tabelalardan ve bir motorcu dostan yol tarifi aldıktan sonra daha önce hiç gölçük ve seben tarafını doğayı ve yolları görmediğim için buradan gitmeyi tercih ettim iyiki etmişim olamaz böyle bir hava ormanlar doğa kıvrım kıvrım yollar bolu ve seben arası muhteşem doğası beni cezbetti ve 19:30 da sağsalim memleketim nallıhana ulaştım.bu benim burada paylaştığım ilk gezimdi. inşallah devamı en iyi şekilde gelecek kusurum varsa affola selam olsun mt dostlarına.-
pvdzu.jpg
-
ilk durak aynalıkaya geçidi-
pvf78.jpg
-
pvf8m.jpg
-
mudurnu ve hedefim bolu tarafına gittikten sonra az ileride abant sapağına dönmek
pvfdh.jpg
-
arkamda abant gölü ve ben
pvfgr.jpg
-
ve tabikide motorsuz olmazsa olmaz
pvfjp.jpg
-
e5 bolu istanbul yolu abant sapağı
pvflk.jpg
-
pvfp5.jpg
-
pvfr3.jpg
-
boludan bir görünüm
pvfsw.jpg
-
pvfup.jpg
-
pvg0z.jpg
-
pvg2r.jpg
-
pvg50.jpg
-

Gezi de çok güzel, özellikle motorunun duruşuna ve rengine bayıldım :) Mondial güzel işler yapıyor galiba. Dirft güzel motor

Önemli olan motorla gezmektir zaten. :queen: Güzel yerlere gitmişsşin
Abanta gidicem ben de yarın kampa.

Çok iyi abicim süper olmuş :)
Geldikten sonra yanıma gelmiştin o arada bi resim çekmiştim

Onu da koyayım :) şu an kütahyadayım

Saygılar

eyvallah umut ,motor 8000km oldu servis yüzü görmedi yüzümü kara çıkarmadı rutin bakımlarını yaptıktan sonra baya idare eder

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

Çok iyi abicim süper olmuş :)
Geldikten sonra yanıma gelmiştin o arada bi resim çekmiştim

Onu da koyayım :) şu an kütahyadayım

Saygılar

[url]http://k1307.hizliresim.com/1c/3/pvlhz.jpg[/url]

sağol kardeşim ne ara çektin fotoyu anlamadım sen hayırlısıyla gelde gitmeden güzellerini çekeriz hayırlı yolculuklar

keyif budur :) drift uzun yol canavarı gık demiyor ama surucusunu yoruyor azcık :)

elinize emeğinize yüreğinize sağlık hocam :) allah kaza bela göstermesin bi ömür

eyvallah umut ,motor 8000km oldu servis yüzü görmedi yüzümü kara çıkarmadı rutin bakımlarını yaptıktan sonra baya idare eder

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

sağol kardeşim ne ara çektin fotoyu anlamadım sen hayırlısıyla gelde gitmeden güzellerini çekeriz hayırlı yolculuklar

Nazar değmesin nice kilometrelere . Rodajı uyguladınız mı yoksa kafanıza göre mi yaptınız rodajı ?

keyif budur :) drift uzun yol canavarı gık demiyor ama surucusunu yoruyor azcık :)

akın şahsen ben hiç yorulmadım gerçi fazla yol değil fakat saatte bir mola ile gidilmez diye birşey yok fizana giderim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

elinize emeğinize yüreğinize sağlık hocam :) allah kaza bela göstermesin bi ömür

cümlemizin inşallah sağol angaralım

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------

Nazar değmesin nice kilometrelere . Rodajı uyguladınız mı yoksa kafanıza göre mi yaptınız rodajı ?

bence rodaj motorun canıdır.bilinçli bir şekilde tabiki uygulandı.

bende driftle uzun yola çıkacam ne gibi tavsiyen olur bas marşa git iyimi

motorun bakımlıysa markası ne olursa olsun istediğin yere gidersin.öncelikle motorunu çok iyi tanıman gerekir.viraj karakteristliğini ve bu gibi birçok etkeni iyi bilmelisinki yolda zorluk çekme yorulursan çek kenara dinlen tecrüben varsa kafanda rahatsa düşünme hayırlı yolculuklar.

çok güzel yerler ve manzalara görmüşsün bize sadece asfalt tabela gösteriyosun:)

çok güzel yerler ve manzalara görmüşsün bize sadece asfalt tabela gösteriyosun:)

daha iyisi birdahaki sefere inşallah yazıyı okursan ne demek istediğimi anlarsın.ayaş,beypazarı,nallıhan üzari abanta ve gökcük ulaşım için yol gösterici olduğunu düşünüyorum

tekerin düz bassın comtan. bende böle bir gezi düşünüyorum ramazandan sonra bolu mt ile birlikte dolaşsak beraber epey zewkli olacağı kanaatindeyim sizlerlede tanışmak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar