- Konu Yazar
herkese merhaba mt dostları 29/06/2013 cumartesi öğleden sonra saat15:30 gibi geç olsada içimde birden yol yapma isteği uyanınca daha fazla yol yapma isteği olsada saat geç olduğundan nallıhan,mudurnu,abant,bolu,gölcük,seben ve nallıhan toplam 210km yol yaptım.gezide amacım sadece yol yapmaktı bu sebeple fazla fotoğraf çekmek için duramadım.gezimin yol olarak en zor kısmı mudurnu tarafından abanta geçerken aradaki yolda yol yapım çalışmaları varmış çok taşlı kamyonlar toz duman derken abanta ulaşıyorum.daha öncede gitmiştim havasını bilirim ağustos ayında çok üşüdüğüm olmuştur.montum yazlık olduğundan iç astarını taktımda üşümekten kurtuldum.ufak bir mola ve göl çevresini turladıktan sonra e5 ten hedefim bolu herne kadar bolu mt den dostların yanına uğramak istesemde bu plansız bir geziydi ve çok fazla vaktim yoktu bolunun içine girdikten sonra tabelalardan ve bir motorcu dostan yol tarifi aldıktan sonra daha önce hiç gölçük ve seben tarafını doğayı ve yolları görmediğim için buradan gitmeyi tercih ettim iyiki etmişim olamaz böyle bir hava ormanlar doğa kıvrım kıvrım yollar bolu ve seben arası muhteşem doğası beni cezbetti ve 19:30 da sağsalim memleketim nallıhana ulaştım.bu benim burada paylaştığım ilk gezimdi. inşallah devamı en iyi şekilde gelecek kusurum varsa affola selam olsun mt dostlarına.-
-
ilk durak aynalıkaya geçidi-
-
-
mudurnu ve hedefim bolu tarafına gittikten sonra az ileride abant sapağına dönmek
-
arkamda abant gölü ve ben
-
ve tabikide motorsuz olmazsa olmaz
-
e5 bolu istanbul yolu abant sapağı
-
-
-
boludan bir görünüm
-
-
-
-
-
ilk durak aynalıkaya geçidi-
mudurnu ve hedefim bolu tarafına gittikten sonra az ileride abant sapağına dönmek
arkamda abant gölü ve ben
ve tabikide motorsuz olmazsa olmaz
e5 bolu istanbul yolu abant sapağı
boludan bir görünüm