coldfire kullanıcısının son içeriği

1. coldfire

kawasaki er 6n

arkadaşlar tarz değişikliği sebebiyle 2006 model siyah 3500 km deki gözüm gibi baktığım makinamı satıyorum ilgilenenler [email protected] adresinden bana ulaşabilir (11500ytl)
  2. coldfire

er6 mın benzin deposundan garip sesler geliyor

arkadaşlar motorumun benzin deposunun kapağından benzin genleştiği için heralde özellikle güneşin altında anahtar deliğinden ıslık sesinde sürekli kaçırıyor bu normalmidir?galiba benim benzinin yarısı uçuyor deponun anahtar deliğinin altında da delik var özelliklemi yapılmış acaba..
  3. coldfire

cbf500 mü yoksa bandit 600s mi?

arkadaşlar sizce hangisi 2006 model cbf 500 ile 2004 suzuki bandit aynı fiyat,biliyorum tarz olarak hemen hemen aynı ama biri çift diğeri 4 silindirli ama yakıt konusunda acaba bandit çok mu farklı?
  4. coldfire

arkadaşlar suzuki bandit 600 yardım

arkadaşlar izmirde 2004 model suzuki bandit 600s buldum temiz motora benziyor ama ben motor hakkında hiçbirşey bilmiyorum bilenler varsa yardımcı olurmusunuz?
  5. coldfire

arkadaşlar honda shadow hakkında

arkadaşlar 2000 model 30000km de 8250ytl ye honda shadow buldum.sizce fıyat olarak nasıl vede dragstar 650 ile karsılastırırsak hangisi daha iyidir simdiden teşekkurler.
  6. coldfire

sis farı için yardım

arkadaşlar sis farı takmak istiyorum ve de sanırım birçok arkadaş takmış.55w lık helojen far buldum röle yardımıyla onları takmak istiyorum fakat akünün sorun çıkarabileceğini söylediler sizin görüşleriniz nelerdir vede takan arkadaşlar helojen ampül mü takmışlardır?şimdiden teşekkürler.
  7. coldfire

bandit 600 s buldum yardım edermısınız

arkadaşlar 2004 model suzukı bandşt 6oo s gordum izmirde bir motorsıklet galerisinde adamla biraz konustum 20000km oldugunu 9000 istendiğini ogrendım.motor guzeldi dış gorunus olarak hosuma gitti ama nasıl bır motorsıklet oldugunu ogrenebilirmiyim vede fiyatı nasıl sizce yardım edermısınız?
  8. coldfire

6.5,7 civarı dragstar 650 arıyorum

bi arkadaşa bu fiyatlara 650-dragstar bulabilirmiyiz acaba?
  9. coldfire

enduroda boy sorunu

arkadaşlar boyum 1.72 geçen suzuki dl storm üzerine oturdum vede resmen parmaklarım üzerinde durabildim.satıcı arkadaş ayarla alçaltabiliriz dedi amam 10-15 cm azalabileceğine inanamadım doğrusu bu olabilir mi?benim boyumda enduro kullanabilen vede ayağını tam olarak yere basabilen varmı acaba?
  10. coldfire

izmirde suzuki intruder 600 arıyorum

izmir de ikamet eden ssuzuki intruder 600 arıyorum
  11. coldfire

arkadaşlar en500 mü,shadow mu yoksa virago 535 mi?

arkadaşlar regalden sonra daha büyük bir makineye geçmek istiyorum kawa nın 500 cc lik modelide çok hoşuma gidiyor.tabiki 7 ve 8 milyar gibi bir bütçem var vede virago ve shadow gibi seçeneklerde mevcut sizce hangisi....tecrübeli arkadaşlardan yardım lütfen...
  12. coldfire

500 cc sınıfı için yardım lütfen!!!!

arkadaşlar bir arkadaşım 500cc lik bir makina düşünüyor,fiyat olarak da 5.5-6 civarında olabilir.er5,gs500 ve cb500 arasında araştırıp duruyoruz vede birtürlü işin içinden çıkamadık.herkafadan bir ses çıkıyor birşeyler söylenip duruyor yardımlarınız için herkese şimdiden teşekkür ederim.
  13. coldfire

lastik konusunda yardım lütfen

arkadaşlar selamlar benim regal raptor 250 motorumun lastikleriyle ilgili bir sorunum var, özellikle arka lastiğim çok kaydırıyor üstelik daha 1000km deyim.arka lastiği değiştirmek istiyorum fakat motorsiklet lastiklerinde ne marka iyidir bilemiyorum...gerçekten güvenebileceğim ve kaliteli...
  14. coldfire

izmirde acil satılık mondial 125mt

regal raptor marka motorsiklet almak için acil olarak 500km deki bordo 125mt scooter'ımı satıyorum.motor grçekten çok temiz arkadaşlar görmek isteyenler bana ulaşabilir.1100 ytl ye vermek istiyorum iletişim için 05333170623 nolu tel.den bana ulaşabilirsiniz...

Yeni mesajlar