500 cc sınıfı için yardım lütfen!!!!

arkadaşlar bir arkadaşım 500cc lik bir makina düşünüyor,fiyat olarak da 5.5-6 civarında olabilir.er5,gs500 ve cb500 arasında araştırıp duruyoruz vede birtürlü işin içinden çıkamadık.herkafadan bir ses çıkıyor birşeyler söylenip duruyor yardımlarınız için herkese şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla en ideal gs500 görünüyo bence:cat:
kawasaki nin ikinci eline girişmek cesaret istiyo sanıyorum,yedek parça sorunları.....
cb500 demekle honda cbf500 den bahsediyosun sanırım.sizin düşündüğünüz rakamlarada o motoru bulmanız biraz zor gibi

al abicim cillop gibi motor
150 km artçısı oldum anlatamam sana bu zevki
motor bu

ilanıda bu
Arkadaşlar severek alıp kullandığım,düzenli olarak tüm bakımlarını yaptırdığım,bazen vahşi bir kedi gibi çevik bazen bir yük hayvanı gibi güçlü,iyi günde kötü günde kahrımı çeken güzel motorumu daha büyük bir makina almak için satışa çıkartıyorum,yakıt tüketimi 100km de ortalama 4-4,5 lt,dir ,125 cc-200cc motorlar gibi benzin tüketir(özellikle şehirlerarası kullanımda)sorunsuz ve masrafsızdır,ayrıca büyütmeyi hemen düşünmediğim için 125cc özellikle japon menşeili motosikletlerle takas düşünebilirim.şu anda motorun tek ihtiyacı zincir,satmayı düşündüğüm için değiştirmedim zincirini
marka:suzuki
model:2004
tip:gs500
km:24.750
aksesuarları:givi ön cam,hepco becker koruma demiri,kappa top case demiri,tank pad(aksesuarları toplam 440 euro değerindedir)

fiyatı:8.000ytl
:wink:

ayrıca eğer istenirse 2 adet schuh marka side case(30ltx2) var,çanta fiyatı için konuşuruz :wink:
buda çantalı hali motorun

bende bornovadayım regal raptor 250cc lik motorum var takas etmeyi düşünürmü acaba?

cold fire ben bişi diyemem daha 1 saat önce beraberdik sahibi ile... msn yada cep istiyosan sana pm olarak atayım ara konus :cat: motoru gör ilk ağzının suyu akmasın sonra :p

coldfire msn e ekle beni
[email protected]

Son düzenleme:
bu motoru ben küçükparkta gördüm galiba...ayrıca 500 cc lik bir motora ağzımızın suyu akarsa 1000 liklerde neler olur bilemem :)

olabilir sadece kafanda olsun motor diğer gs 500 lere göre çok güzel galiba son kasa olanlardan

gs 500 kullandım güzel bir makina arkadaşımda var aynısı bornovada kaza geçirdi komaya girdi(Cem KÖYMEN Belki tanırsın) Allahtan kurtuldu.motor yağ sızdırıyor baya bir dağıldı ama hala muhteşem gidiyor

arkadaşını tanımıyorum bu arada geçmiş olsun benden sana tavsiye bu motor seni yolda bırakmaz üzmez sahibi gözü gibi bakıyor motora :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar