Çok Asi kullanıcısının son içeriği

1. Çok Asi

Ücretsiz Devredeceğim Facebook 2.el motosiklet grup sayfası

Arkadaşlar, önceleri motosiklet sektöründe çalıştığım için hobi olarak facebookta grup ve sayfalar açmıştım. Bir miktar takipçileri ve kullanıcıları olduğu için silmekte istemiyorum. Sektörü bıraktğım için ilgilenemiyorumda. İsteyen olursa facebook.com/ikincielmotosiklet sayfası ve...
  2. Çok Asi

Bajaj Bajaj Pulsar NS160 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selefi NS150'den görünüş olarak aynı sayılır, 2 farkından birisi silindir hacmi 160cc'ye çıkmış ve ön fren sistemine ABS standartdı getirilmiş. Bu da onu selefinden neredeyse 3 BİN TL daha pahalı bir motor haline getirmiş. Genel Bakış Yeni Pulsar NS 160 Her sokakta sert sürüşler ve daha sert...
  3. Çok Asi

Bajaj Bajaj Vikrant V12 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

V12'yi V15'den ayıran özellikleri arasında haliyle 125cc olmasının yanı sıra arka koltuktaki retro dekoratif kapak V12'de yok. Ama ayriyetten o dekoratif kapağı satın alıp motoruna takabilir gibi görünüyor. Genel Bakış VE YEPYENİ BİR HEYECAN EURO4 TEKNOLOJİSİNE SAHİP YENİ V12 Beklenen...
  4. Çok Asi

Kuba Kuba RX9 50cc Nostaljik CafeRacer Motosiklet

KubaMotor'un yeni modeli RX9 ile hem zorunlu trafik sigortası hem de motorlu taşıtlar vergisi masrafları olmadan üstelik B sınıfı sürücü ehliyeti ile sürülebilinir. Nostaljik Klasik RX9 modelinin barındırdığı üstün özelliklerin yanı sıra nikelajlı görünümü ve nostaljik tasarımıyla...
  5. Çok Asi

Çift Silindirli, Çift Motorlu Scooter

Dün Sirkeci, Harem arabalı vapurunu beklerken bu abiye rastladım. Kendisi engelli, oğlu da hobi olarak böyle şeylerle uğraşıyormuş. Ortaya aynı anda çalışan sepetli tip çiftli scooter modifiyesi çıkmış.
  6. Çok Asi

Ramzey Kapandı mı?

Beyler duyduğuma göre Ramzey Tuzladaki fabrikayı kapatıp üretimi durdurmuş. Bir ara Yamaha'ya üretim yapıyordu, ne oldu acaba ya. Türkiye'de bu işi tek ciddi yapan firmada gitti galiba :(

Yeni mesajlar