Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. İstanbul'da yaşıyorum. Şu an yazlık Venom deri eldiven kullanıyorum. Fakat ellerim üşüyor. Kışlık bir eldiven almak istiyorum. Yağmurda çamurda kullanmayacağım. Amacım rüzgardan soğuktan ellerimi korusun. Bütçem 150-200 tl arasında. Bu paralara prosev falan var ama bilemedim...
arkadaşlar merhaba. motosikletimi aldım ve yavaştan trafiğe çıkmaya başladım. sormak istediğim birşey var. istanbulda özellikle tem otoyolunda emniyet şeridi motosikletlere serbest mi ? şu eds kameraları var ya emniyet şeridini çeken mesela onların altından geçersek ne oluyor?
normalde hep...
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz pazar günü ehliyet sınavını başarı ile tamamladım. En geç bir ay içerisinde ehliyetimi almış oluyorum. Sınav öncesi eğitimimi de aldım. Ekipmanlarım da baştan aşağı tamamladım. Ve artık yavaştan motosiklet bakmaya başladım.
İlk motosikletim olacağı için biraz...
Arkadaşlar merhaba daha önce de açtığım konuya istinaden ekipman topluyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim, amacım markaya para vermekten ziyade o fiyata en iyi korumayı sağlayan kaskı almak. Termoplastik yada damacanadan yapılma kaskları kafama takmayı kesinlikle düşünmüyorum. Bu durumda fiberglass...
Arkadaşlar merhaba, Eylül 8-9 de sınava girip ehliyetimi alıyorum. Eğitimimi de aldım o kısım tamam gibi görünüyor. Ehliyetten sonra ise pulsar 200 abs alarak bu yılı onunla geçirmek istiyorum. Böylece hem motosiklete alışmış olacağım hem de abs sayesinde olası teker kilitleme kazalarından...