cnrtastan kullanıcısının son içeriği

1. C

motomax indirimi hakkinda

sipariş oluştururken site kapandı ya yanarım ilk motora ilk ekipman olacaktı :/
  2. C

Kısa Boy İçin Sürücü Kursu Önerisi

Sürdüğün motosiklet seni üzmeden, yolda bırakmadan, bir şekil mutlu ediyorsa üstünde ne kadar yük olursa olsun pamuk gibi gelir :)
  3. C

Motorsiklet Alıyorum

Dominar400 ile ilk motosiklet sahibiyim 0 aldım haftasonları yaklaşık 85 km yapıyorum titreşimi dışında pek sorun yaşamadım ilk başlarda ellerde ayaklarda karıncalanma yaşadım şimdi ya motor düzene girdi yada ben alıştım bilmiyorum ama şuan oldukça memnunum yokuşta şüphesiz tırmanmakta, gördüğüm...
  4. C

kurumdan kuruma değişiyor demek ama A sınıfı için 600cc üstü olması gerek olduğunu düşünüyorum :/
  5. C

Yeni motor alacağım nasıl para biriktirmeliyim. hangi motoru almalıyım ??

bahsettiklerin motorlar part time ile olacak iş değil !! bu yaşı geçtim bu işle olsa olsa alın teri değil baba parası ile bu bahsettiklerin motorlara sahip olabilirsin, bütçene uygun en iyisi scoter tarz motorlarla olabilir ama onuda almak için çok çaba uğraşma yarı peşin yarı taksit...
  6. C

A sınıf ehliyetle muhtemel mt07 kullandırırlar alçatma yapabileceklerini hiç sanmıyorum
  7. C

Uçan motosiklet gerçeğe dönüşüyor!

Dron uçuşu için SHGM'den doğru dürüst izin alamıyoruz, yetmemiş gibi birde bunu çıkardılar :LOL: bu arada izinsiz dron uçurmanın cezası 86.358 TL karadan sürmeye devam :ROFLMAO:
  8. C

Kask ve Gözlük

Gözlük için açılır çene kask sevmiyorum, illaki fullface olacak ::) :D
  9. C

Ls2 Stream 2 kaska hangi vizör gider?

gri ayna sırıtır, yeşil ayna iyi gider
  10. C

Kasko Teklifleri

Şimdi İlk defa Allianz sigortadan telif alabildim, Dominar 400 için 24.936,35 TL şaka mı bu !!!
  11. C

Kasko Teklifleri

bende aynı durumdayım, motoru aldığımda sigorta şikretlerine motor bilgileri verdiğim halde hiç teklif alamadım, trafik sigortası var diye mi teklif apılmıyor anlamadım ?
  12. C

Elveda 2 teker

2 teker uğuruna pes etmek yok hakkınızı her türlü arayın ;)
  13. C

Elveda 2 teker

işitme engelli olup 2022 yılından beri Motosiklet için inadım inat olunca tüm bu rapor saçmalıklarını çözdüm gibi şimdilik itiraz sonucunda hak edilen istediğim raporu alabildim, heyet işlemleri tamamlanmış sayılır bayramdan dolayı yazışmalar yarıda kaldı, il sağlık müdürlüğü başka bir itiraz...
  14. C

Elveda 2 teker

en başta anladığım kadarıyla işitme cihazınız yok olmadığı için 35 çıkıyorsunuz, işitme cihazı kullanırsam 35 altı olabilme ihtimali yüksek ama kask kullanacağımızdan dolayı motor vermezler diyorsunuz yada diyorlar bilmiyorum, ama benim 2022 yılından bu yana araştırdığım tüm yönetmeliklerin hiç...
  15. C

Elveda 2 teker

iki kulağın ikise 35db altı olmasını gerektiğini kim diyor peki, bu konu üzerinde ciddi araştırma güncel bilgilerin kaynağını bulmaya fena kafaya taktım :) çünkü güncel olan 2015 yönetmelik 29577 sayılı gazetede b) Birinci grup sürücü belgeleri için; 1) En az bir kulakta işitme cihazsız veya...

Yeni mesajlar