Ls2 Stream 2 kaska hangi vizör gider?

Motosikleti
Jupiter 125
Selam, bu kaska hangi renk vizör gider? siyah vizör veya ayna vizör düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur?
ls2-11.jpg

Bende agv ks6 var 22 bine almistim gecen vızor almaya niyetlendim 6.500 tl dediler ulan bi vizor bir kaskını 3 te 1 nimu oluşturuyor çok saçma

Bende agv ks6 var 22 bine almistim gecen vızor almaya niyetlendim 6.500 tl dediler ulan bi vizor bir kaskını 3 te 1 nimu oluşturuyor çok saçma
Shoei kullanıyorum 1 yıl önce renkli vizör 12bin siyah vizör 8bin TLydi uzun yolda vs. kullanılmaz ama görüntü olsun diye arada takıyorum.

Beterin beteri iste şeffaf vizor le ben zorlanıyorum güneş fena vuruyor
Yani kullandığım kaskta güneş gözlüğü de yok ondan dolayı gözler kısık kısık sürüyorum. Bende birde astigmat var geçenlerde güneş vizörü takmadım otobanda karşı şeritten gelen arabayı benim şeritte sandım 3,5 attım 10-15saniye.

Konu açılınca tabi otomatik olarak reklamlar geldi şimdi bi tane vizor buldum photocromic gibi bisi ışığa gore renk değiştiriyor ama neredeyse 8k bi aklımı celmedi değil 🤣

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Konu açılınca tabi otomatik olarak reklamlar geldi şimdi bi tane vizor buldum photocromic gibi bisi ışığa gore renk değiştiriyor ama neredeyse 8k bi aklımı celmedi değil 🤣
o benim de aklımı çeliyor yurtdışı yapınca almayı düşünüyorum trde pahalı

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Selam, bu kaska hangi renk vizör gider? siyah vizör veya ayna vizör düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur?
ls2-11.jpg
"Hangi renk giderden" ziyade, "hangi renk seçenekleri var" daha doğru soru. Her kaska uyan her renk olmuyor ki!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ls2-11.jpg
Güneş vizörlü kaska renkli camlar takmayın. Tünel ve alt geçitlerde kör olursunuz. Almıştım ayna cam artık o kaskı eşime verdim. Artçı görmese de olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar