Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MT-25 i genç apaçiler kullanıp araba bagajından çıkarılıyor diye sizin de kaza yapacağınızın garantisi yok. Kullanıcı kitlesi çok iç açıcı tipler değil nedeni o. Sizin yerinizde olsam mt 25 tercih ederdim, eğitimde sürmüştüm gün boyu çok da keyif almıştım çok kabiliyetli ve titreşimsiz bir...
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
serbest bırakıldı
Şehiriçi durumuna göre o paralara ben olsam Tracer 9 bakardım. Dediğiniz her şeyi de karşılar sadece İstanbul da inanılmaz trafikli yollara giriyorsanız tadınız kaçabilir.
Öte yandan Tracer 7 direkt olarak her ihtiyacınızı karşılar, yoğun trafikte de çok yormaz uzun yola da gelir her işinizi...
Hoşgeldiniz, mt450 ile sorun yaşadınız mı hiç? Tecrübeleriniz neler? Merak ettiğim ama youtube gibi mecralarda kimsenin söylediği şeylere inanmadığım bir model. Ecnebiler çok beğendiler bizim memlekette durumu ne alemde acaba?
Suzuki gsx 8s çok güzel, sorunsuz bir motosiklet fakat piyasası ölü gibi. Alıp seneye satayım derseniz çok aşağıdan satmak zorunda kalabilirsiniz. Triumph'dan ben olsam uzak dururdum fiyatlar çok yüksek hem yedek parça da hem servis de ayrıca km ile çok değer kaybediyorlar. MT 7 de temizini...