Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoşgeldiniz, mt450 ile sorun yaşadınız mı hiç? Tecrübeleriniz neler? Merak ettiğim ama youtube gibi mecralarda kimsenin söylediği şeylere inanmadığım bir model. Ecnebiler çok beğendiler bizim memlekette durumu ne alemde acaba?
Suzuki gsx 8s çok güzel, sorunsuz bir motosiklet fakat piyasası ölü gibi. Alıp seneye satayım derseniz çok aşağıdan satmak zorunda kalabilirsiniz. Triumph'dan ben olsam uzak dururdum fiyatlar çok yüksek hem yedek parça da hem servis de ayrıca km ile çok değer kaybediyorlar. MT 7 de temizini...
Yerinizde olsam düşünmeden Acerbis alırdım, maalesef ki @sampsonte ye katıyorum. Keşke yerli malına para verirken çöpe atıyormuşuz gibi bir hissiyatımız olmasaydı, gözümüz kapalı güvenebileceğimiz markalar olsaydı...
Memlekette belki de dünyada herkesin içinden geçtiği durumu yaşıyorsunuz. Hepimize oluyor olmaya da devam ediyor, bir de düşünce/kaza yapınca gelen tepkileri görün herkes şenlik havasına giriyor, ama bu durum anlaşılabilir bir şey. Herkes sizi sevdiğinden, endişelendiğinden böyle davranıyor bunu...
Estağfirullah benim yetersizliğim sayı görünce kafa gidiyor :ROFLMAO:. Sırf Japona özgü bir durum değil her markada olan bir durum gördüğüm kadarıyla. Sormak da fayda olur ellerinde son bir tane kaldıysa 3 5 bile olsa daha ucuza verebilirler stoklarını bitirmek için.
Çok fazla yüzde vermişsin benim kafam karıştı :ROFLMAO:.
Bayiden bayiye alım koşulları, fiyatlar vs her şey değişebiliyor. Bir standart olmadığı için karaborsacılık yapan çok oldu zamanında özellikle japon grubunda.
Gidersiniz sadece sizi kasap gibi sollamaya çalışacak insanlara(!) çok dikkat edin. Aynalarınızı sürekli kontrol edin, bol bol su için, her dikkatiniz dağıldığında kısa molalar verin. İyi yolculuklar.
Zehri nerden kaptınız bilmiyorum ama geçmiş olsun. Aktif supermoto kullanma isteği bende de var ama çok büyük bütçeler olması gerekiyor bunun için. Trafiğe hazır olmadan gelen supermotoları trafiğe uygun hale getirmek çok maliyetli olur o sebeple; yine çok pahalı fiyatları ama aldıktan sonra...
Kioxia markası nispeten daha ucuz oluyor rakiplerine göre, ben 1 tb lik sd kartı çok cüzzi bir fiyata almıştım geçen yıl. Marka tanınmamış gibi gözükse de eski adıyla Toshiba olarak bildiğimiz tanıdığımız bir marka, isim değişitirp bireysel müşteriye değil şirketlere satış yapmaya başladılar.