clabber kullanıcısının son içeriği

1. C

Motosiklet Reklamları

Ana sayfada bulunan Kymco reklamına iyi gülüyorum ya. neymiş yaz kampanyası indirim XCİTİNG 400İ 19.900 Tl. HOOOPP kendinize gelin kendinize Kymco cu yöneticilerr. satışlarınız Türkiyede bayağı fazlaki, fiyat yüksek. Taleplere yetişemiyosunuz tahminimce :pr:
  2. C

bağcılar veya bahcelievler

Slm arkadaslar, bagcilar veya bahcelievlerde bildiginiz, önce insan sonra scooter ustası varmı ?
  3. C

Teknik Destek

Slm tüm motorcu arkadaşlar, mondialim(teknoloji harikası) motor soğukken ilk marşta hemen çalışıyor fakat hemen stop ediyor.Otomatik jigle hemen devreye girmiyor.Gaz verdikçe jigle devreye giriyor.Sizce bu durum normal mi ? Engin tecrübelerinizi bekliyorum :sunny:
  4. C

TİTREŞİM PROBLEMİ..

Slm arkadaşlar, motoru uzun süre kullandıktan sonra sağ elimde ve kaba etimde , titresimden dolayı uyuşma oluyor. Bu durum sizde de oluyor mu? (Motorum mondi 150 zc :-) )
  5. C

Teknoloji ve Görünüm Harikası Motor

Slm motorcu arkadaşlar, mondial 150 zc ile ilgili düşünceleriniz ve duygularınız nelerdir ? bu topikte konuşalım..:bounce:
  6. C

Slm Gençlik :-))

Çinli olan skutırımın motoru aniden kitlenirse arka tekerde kitlenir mi ve hızla giderken kaza yaparmıyım?:pale:
  7. C

APAPCHİİ GELDİ..

selam arkadaşlar, eski bir apachii olarak aranıza geri döndüm. Hayırlı bayramlar..
  8. C

Yeni motör alacam dikkat

arkadaşlar yetmedi mi artık .. yeni motor alacam tavsiye ; motor kullanmaya yeni başlıyorum tavsiye ; motoru değiştirdim düşünceleriniz gibi gereksiz muhabbetler. 1000 tane forum var bunlarla ilgili açın okuyun yahu..
  9. C

sıfır mondim bozuldu:))

arkadaşlar 10 günlük 150 zc ateşleme beyni arızalandı.:pr: yetkili servise gitmedim iyi bir ustaya gittim.. bakımla birlikte 50 tl bayıldım. :queen: