Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba taşıt kredisi başvurusu yaptım ve onaylandı ancak kredinin verilmesi için mptoru noterde üstüme almam sonrasında bankanın karsı tarafa parayı yollayacağı söylendi bana ve satıcı tarafa saçma geldi ve adam haklı olarak yanasmadı bu durumun bir çözümü varmıdır?
CC yükselteceğim ve r25-mt25 ile 450 sr arasında kaldım tabiki japon kalitesiyle çini karşılaştırmıyorum amcak 450 sr ın görünüşü sesi ve gidişi çok çekici geliyor sizce 450 sr a şans verilirmi
Selamlar ilk motorumu alıcam gelicrk ay maaşı ile beraber tvs apache 200 rtr alma imkanım olacak nakit olarak baya bir indirime girmiş 125.000 tl kadar sıfır fiyatı ancak bir arkadaşım drift l motorunu cc yükseltmek için satıyor 4000km 60.000 tl civarına dediğim gibi ilk motorum olucak
merhabalar 290000 tl bütçem var naked ve super sport motorları seviyorum sıfır olması tercihen iyidir hangi motorları önerirsiniz not:ilk motorum olacak
Antalyada oturuyorum mt25 ve duke 250 arasında kaldım duke daha hoş geliyor ancak antalyadaki ktm servisi hakkında pek bir bilgi yok bilen aydınlatırsa sevinirim
merhabalar bu konu hakkında pek bi konuşan görmediğin için yazma ihtiyacı duydum sizce voge 250 rr nasıl bir motordur? almaya değermi kafamda 2018 kasa mt25 duke 250 veya 250 rr var ancak mt ve duke 2.el olacağı için içim rahat değil voge alıp kafamı dinlemek isterim şahsen