benelli502c

sesi ve görüntüsü çok hoşuma gitti benelli 502c sizce nasıl bir motordur veya onun yerine mt25 alınırmı

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
çok farklı kulvarlarda çok farklı kitlelere hitap eden motorlar kıyaslanması mantıklı değil

Motosikleti
Ns200 15"
Benelli'yi Yamaha'ya tercih etmek pek mantıklı olmasa gerek. Tercih size kalmış...

sesi ve görüntüsü çok hoşuma gitti benelli 502c sizce nasıl bir motordur veya onun yerine mt25 alınırmı
Mt 25 daha iyidir zira Japondur sağlamdır ama temizini bulmak maharet ister öte yandan benelli fena değil ama çinli olduğu için sağlam bakım, sağlam parça ister, elin anahtar tutsun ister ,zorlamadan gitmeni ister. Ben çinli motorların hepsinin o kadar dandik olduğunu düşünmüyorum. Halinden anlarsan her motor güzeldir.

Piyasası yok ama 502c tarzıyla yapısıyla bloğuyla gayet sorunsuz ve güzel performans veren bi modeldir. Sorun yaşamazsınız, yaşasanız bile blok parçaları trk502 ile aynı, kaporta aksamını da illaki rks halen getiriyodur veya alıp kaza yapan çok kimse olmadığı için ellerinde hazır bulunuyo bile olabilir. Ben biner gezerim fiyatı piyasası umrum olmaz diyosanız alınır güzel güzel binilir.

Mt25 zaten kült bi motor, büyük kronikleri yok, sağlam, piyasası var, aksesuar yedek parça bol. Ama tarz ve keyif desen bence yok, r25 de mt25 de 250cc racingimsi go motorları bence, racing binmek ve gerçekten racing olarak sürmek isteyen adam taban 600cc almalı. R25 alıp cbr500r kafa tutup komik duruma düşmemeli, zira uçup kaçtığı anlatılan racing motoru cb250r bile 120-140a kadar çok rahat şamanoğlanına çeviriyor.

Çok yazılmış ama yine ben de söyleyeyim, birbiriyle hiç alakası olmayan tarzlar ve motorlar. Gönlünden geçen hangisiyse onu almanı öneririm.

Motosikleti
Forza 250
Bütçeyle alakalı bi durum ama 250-260 lira para varken ben olsam aksiyon arayıp benelliyle uğraşmazdım çünkü satarken en az %20-30 daha ucuza satarsın.Mt25 öyle değil gram altın misali
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ee tabi bide arkadaş ortamında “geldi bizim çakma diavel”muhabbetlerine katlanmak zorunda kalcaksın oda ayrı :)

Motosikleti
D400
Almayın kardeşim

Ustası servisi parçası bıkarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar