cinaryasar kullanıcısının son içeriği

1. C

Motorum Ne Kadar Eder?

Öncelikle motorumun kolonya sorununu hallettim sayılır. Hiç bir problemi yok, karbüratör yeni değişti faturası var, bakımı da yeni yapıldı. Yaklaşık 21 bin KM'de 2019 model bir motor. Modeli RKS Pesaro 125, adından anlaşılacağı üzere 125cc bir motor. Sorunları: Sağ ayna yerine oturmamış oynuyor...
  2. C

Motoruma birisi kolonya koymuş

Geçenlerde motoruma su kaçtığını, ateşleme yapmadığını söyledim. Tamirciye verdim, tamirci de bugün beni akşam üstü aradı ve ilk kez böyle bir şey gördüğünü söyledi. Motorumu 3 saat boyunca çalıştıramadıklarını, en sonunda depoya bakınca kolonya kokusu aldıklarını söyledi, ufaktan tadına...
  3. C

Motorum Ateşleme Yapmıyor

Motorumun karbüratörünü ve bujisini değiştirdim geçenlerde ve çok güzel çalışıyordu. Fakat 3 gün önce sağanak yağış varken birisi motorumun paspasını çalmış, seleyi ve altındaki motor kapağını açık bırakıp gitmiş. Motor ilk başta çalıştı fakat sonradan istop etti, çalıştırmada sorun yoktu ama...
  4. C

Selam, Ben Çınar!

Foruma yeni geldim, aktiflik durumu hakkında bir bilgim yok. 16 yaşımdayım, 125cc'lik Çinli bir scootere sahibim (Motor pert durumda fakat gidiyor ve grenajları hasarsız.). Anadolu lisesinde 3. sınıfa gidiyorum. Hedefim Polis Özel Harekat olmak. motor sürmeye hevesli olduğum için ve aldığım...
  5. C

Motorumun Ne Kadar Masrafı Var?

Öncelikle forumdaki ilk konum bu, ayrıca ilk mesajım da. Bu yüzden konuyu yanlış yere açtıysam veya bir kural hatası yaptıysam kusura bakmayın. Konuya girmek gerekirse ben bu yaz çok çalıştım ve 2. el 2019 model RKS Pesaro 125 aldım. Adam yaşlı diye güvendim ve ehliyetim yok diye de hafif...

Yeni mesajlar