Motorum Ateşleme Yapmıyor

Motorumun karbüratörünü ve bujisini değiştirdim geçenlerde ve çok güzel çalışıyordu. Fakat 3 gün önce sağanak yağış varken birisi motorumun paspasını çalmış, seleyi ve altındaki motor kapağını açık bırakıp gitmiş. Motor ilk başta çalıştı fakat sonradan istop etti, çalıştırmada sorun yoktu ama gaz verince istop ediyordu. Şimdi hiç ateşleme yapmıyor. Sebebi ne olabilir?

Motosikleti
Ns200 15"
Gaz verince stop ediyorsa jikle kendini kapatmayıp boğulmaya sebebiyet veriyor olabilir.

Motosikleti
Ns200 15"
Ateşleme yapmıyor dediğiniz kavram çok farklı bir durumdur ateşleme yapmıyor dediğiniz için bende direkt olarak buji kablosundan kontrol sağladığınızı düşündüm. Motosikletinizin şu an neden dolayı çalışmadığı ucu açık bir konu, bu durum ateşleme sisteminden veya yakıt hattından yapıyor olabilir.

Ateşleme yapmıyor dediğiniz kavram çok farklı bir durumdur ateşleme yapmıyor dediğiniz için bende direkt olarak buji kablosundan kontrol sağladığınızı düşündüm. Motosikletinizin şu an neden dolayı çalışmadığı ucu açık bir konu, bu durum ateşleme sisteminden veya yakıt hattından yapıyor olabilir.

Güvendiğim bir motorcuyu aradım beyni yanmış olabilir belki dedi. Yarın götüreceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar