Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bende motor aldım ramzey 100cc cup plaka almayı düşünüyorum acaba bilgisi olan varmı nerelere ne kadar harcanıyor neler gerekli yardımcı olup bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim yardımlarnız için teşekkürler
arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyecektim motor alacam ama iki motor modeli arasında karar veremiyorum merak ettiğim sorular var 1.scoter 125 cc veya 100cc cup arasında kaldım. bu motorları kullananlar bilgi verirse sevirim.
2, bu motorlarla en uzun kaç km gidilebiliyor bu konuda...
selam arkadaşlar aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum şu an motorum yok ama olması için çaba sarfediyorum ama henüz karar vermedim scooter yada cup modeli motro düşünüyorum
arkadaşlar yeni motor alacam ama tam karar veremedim görüşlerinizi bekliyorum tercihim 100cc yada 125cc mesela asya motorun 150 cc scooter baktım 1650 ytl falan ramzeyin 125cc scoter baktım 1900 ytl falan birde kanuninin 100cc cup elit modeline baktım 1450 ytl mondial 151rs 150cc modeline baktım...