Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet abilerim,arkadaşlarım.Kaza raporunu bugün aldım fakat üstünde kusur oranı yazmıyor.2 taraftada kurar ihlali söz konusu.Tabi ki taksici yalan ifade verip aracın yerini değiştirmeseydi %100 kusursuz taraf olacaktım.Bundan sonra işlemler nasıl yürür ? Kim asli kusurlu ? Kusur yüzdeleri kaç ...
Merhabalar 19.02.2016 16.20 sularında armada avm arka yolu üzerinde kendi şeridimde yaklaşık 40 km hızla ilerlerken diğer şeritteki taksici birden benim şeridime girdi bende frenleri kilitleyip motoru yatırdım,motor sürüklenip taksinin arka sağ tamponuna hafifce vurdu.Ben ise ufak sıyrıklarla...
Abiler,arkadaşlar merhabalar burger kinge kurye olarak başlamayı düşünüyorum.İlk sorum sözleşmede 1 yıl çalışma zorunluluğu gibi birşey yazıyor bunun anlamı nedir ? Ben işe girdikten sonra 1 yıl çalışmak zorunda mıyım ? Yoksa 2 hafta önce haber verip çıkabilir miyim ? 2.si karşılaşacağım...
Sanırım biraz gazı fazla açtığım için düştüm,motorun depo kısmında file vardı o yırtıldı onun dışındada bendede motordada hasar yok,Allah beterinden korusun hepimizi,iyi seyirler :)
Evet sevdiğimle 1.yılımız için bir video çekmeyi düşünüyordum,sokakta rastgele insanları çevirerek onlardan 1 kelime söylemelerini rica ettim. Pamir Abi(PamirGt),Numan abi(numangokce) ve Muhammet abileri ve bana fikir veren diğer grup üyelerininde yardımıyla çok güzel bir video çıkardık...
Evet abiler,arkadaşlar soru başlıktada olduğu gibi 12 aralık a2 ehliyet sınavına girip ehliyetini alan oldu mu ? Ankaradayım 12 aralıkta a2 ehliyet sınavına girdim ve geçtim aradan 1 aya yakın bir süre geçmesine rağmet direksiyon sınavına henüz girmedim
Merhabalar abilerim,arkadaşlarım,kardeşlerim.Yarın Kurtboğazına mangallı bir gezi planlıyoruz.Buluşma saati 10.01.2016 10:00'da İstanbul yolu askinin önünde olacak.İsteyen herkes gelebilir.Detaylı bilgi isterseniz özelden numaranızı atarsanız Ankara-Mt Whatsapp grubumuzdan detayları...
Evet ankarada bulunan motorlu,motorsuz motosiklete gönül vermiş tüm abilerimizi,arkadaşlarımızı davet ediyoruz.
Grupta buluşma planları,yardım,sohbet vs yapılacak, ANKARADA OLAN HERKES BUYURSUN :)
Not: Numaranızı özelden atın lütfen.
Dipnot: Apaçiler uzak dursun Allah aşkına :(
Bahçelievler...
Ferhat abi kaç bastığını söylemedin ya aşk olsun :)
Az kişi geldi fakat zamanla çoğalacaktır,buluşma çok eğlenceliyli tekrarlamak üzere saygı ve sevgilerimle tekeriniz düz bassın :)