12 Aralık A2 sınavına girip ehliyetini alan oldu mu ?

Evet abiler,arkadaşlar soru başlıktada olduğu gibi 12 aralık a2 ehliyet sınavına girip ehliyetini alan oldu mu ? Ankaradayım 12 aralıkta a2 ehliyet sınavına girdim ve geçtim aradan 1 aya yakın bir süre geçmesine rağmet direksiyon sınavına henüz girmedim

127

Stajyer için diyorsan bildiğim kadarıyla iş emniyetten aldığın tarihe bakıyor. O da kesinlikle stajyer e kalıyor.

Hayır stajyeri demiyorum.Alınan sertifika ve direksiyon sınavına girip girmemeleri.Üzerinden 1 ay geçmesine rağmen daha girmedim.Bu süre normal mi ?

12 Araliktaki sinava ben değil ama çok yakin bi arkadasim girdi. Kendisi 2 gün once cumartesi günü direksiyon sinavina girdi ve kazandi persembe gibi evraklari alip cikarttirabilirsin demisler. Benim girdigim zamanda bazi arkadaslarla ayni sinava girdigimiz halde onlar benden 1 2 hafta once almislardi. Galiba cok doluluktan sirayla oluyor günlük bi limiti var sanırım ornek olarak 20 kisi falan bi kurs icin. Seni en gec 1 haftaya aramalari lazim yoksa sen ara

12 Araliktaki sinava ben değil ama çok yakin bi arkadasim girdi. Kendisi 2 gün once cumartesi günü direksiyon sinavina girdi ve kazandi persembe gibi evraklari alip cikarttirabilirsin demisler. Benim girdigim zamanda bazi arkadaslarla ayni sinava girdigimiz halde onlar benden 1 2 hafta once almislardi. Galiba cok doluluktan sirayla oluyor günlük bi limiti var sanırım ornek olarak 20 kisi falan bi kurs icin. Seni en gec 1 haftaya aramalari lazim yoksa sen ara
Kursu çok kez aradım.Gittimde.Ama dedikleri şey aynı "bilmiyoruz" yarın kursu tekrar aramayı düşünüyorum ardından mebi.Bakalım bu işler nasıl yürüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar