cici0042 kullanıcısının son içeriği

1. cici0042

KIŞ FIRSATI YBR ESD

YAMAHA YBR 125 ESD Bakımlı temiz kullanılmıştır. Ybr sağlamlığı ve konforuyla bilinir. Tek kuruş masraf yapmayacağınıza garanti veririm. Balkon altında muhafaza ediyorum.Faal olarak kullanılmaktadır. Balkon altında muhafaza ediyorum.Faal olarak kullanılmaktadır. ÖZELLİKLERİ -2012 modeldir...
  2. cici0042

Ybr'yi satıp

2012 model ybr esd kullanıcısıyım. Cross düşünüyorum ybr yi sattıktan sonra üzerine para ekleyecek durumum yok. 3.750-4.000 tl civarı cross tavsiye istiyorum 250 cc olursa daha güzel olur teşekkürler. :)
  3. cici0042

Araba çarpıp kaçtı

Herkese merhabalar. Ben 17 yaşındayım yaklaşık 25 gün önce gece iş çıkısında motosikletim ile ilerlerken bana bir araba çarpıp kaçtı. Sadece dizimden yaralandım yinede olay yerine gelen ambulansla hastaneye gittim. Bana çarpan aracın sahibi hastaneye gelerek özür dileyip rica etti şikayetçi...
  4. cici0042

(Videolu) YBR 125 ESD stop etme problemi

Arkadaşlar motorum bugün kendiliğinden stop etmeye başladı.Devir düşünce stop ediyor.Rolantisi de normal sıcakken gazı bırakınca 2-3 bin devirde bir kaç sn duruyor daha sonra devir düşüp stop ediyor. 2012 model 6 bin km de. Video;
  5. cici0042

Motorcuya taciz-Türkiye

Yine bir trafikte sıkıştırma videosu ; Yorum sizin::facepalm1::
  6. cici0042

Motosikletin Üzerine Yatak düştü.

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otomobilin üzerine bağlanmış yaylı yataklar yola uçtu ve arkadan gelen motosiklette bulunan iki genci hastanelik etti Can pazarı yaşanan karayolunda ağır yaralanan gençler hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgeye göre, TUREM'de aşçılık eğitimi almakta...