normalde jikle kolunu hangi konumda kullanıyorsun aşağı veya yukarı? yanlış kullanım olabilir diye soruyorum.20 km yaptım rolantiyi 2.5 devire aldım hala stop ediyor.Jikleyi açınca 1.5 devirde saat gibi çalışıyor
Aşağı konumda kullanıyorum![]()
Her zaman aşağıda kullanıyorum çekişinde gidişinde de bir problem yok 200 km artçılı uzun yolda yaptım.Jikle açık olsa hararet yapardı galiba :sunny:
esd modelinin jikle kolu farklı olduğu için düzenek farklı,ayrıca jiklesiz çalışan ybrde bence hava ayarı kısıktır ve çok yakar.dikkatŞimdi özellikle gidip baktım jigleye, çünkü benim motorun jiglesini hiç kullanmadım gerek kalmadan çalıştı hep,
2006 ybr nin jiglesinin normal duruş pozisyonu AŞAĞIDA. 2012 modeli değişikse onu bilemem.
Şimdi özellikle gidip baktım jigleye, çünkü benim motorun jiglesini hiç kullanmadım gerek kalmadan çalıştı hep,
2006 ybr nin jiglesinin normal duruş pozisyonu AŞAĞIDA. 2012 modeli değişikse onu bilemem.
esd modelinin jikle kolu farklı olduğu için düzenek farklı,ayrıca jiklesiz çalışan ybrde bence hava ayarı kısıktır ve çok yakar.dikkat
Çok soğuk yerlerde olsa belki çalışmazdı benimki de, Antalya malum şimdi bile 15-20 derecelerde buaralar, bütün ybr ler jigleyle çalıştığına göre benimkinde bi anormallik olduğu belli zaten, fakat aşırı bi yakıt tüketimim yok 1 depo 450-500 km arası gidiyo, Güvendiğim bi usta da olmadığı için ayarları kurcalatmayacam, jiglesiz tek marş devam
Buarada arkadaşın sorununun çözülmesine sevindim, forumun faydaları bunlardır işte yoksa gereksiz geyikler değil.