cıbırlover1 kullanıcısının son içeriği

1. cıbırlover1

2017 Duke 250 vs. Mt25

Merhabalar Arkadaslar ; Biliyorum biliyorum hemen taşlamayin bu sorular defalarca soruldu ama insan tam motorunu alma arifesinde olunca sizler gibi degerli üyelere sorma ihtiyaci duyuyor :) Arkadaslar insallah bir sorun sıkıntı olmazsa Allahin izniyle önümüzde ki hafta icerisinde motorumu...
  2. cıbırlover1

/// Bialystok'da Motor Festivali \\\

Merhabalar Arkadaslar :) Uzun zamandir foruma girip birseyler yazamiyordum.Oncelikle Bialystok neresi dediginizi duyar gibiyim :queen: Suanda egitim icin gelmis oldugum Polonyanin kucuk bir kenti olan Bialystok'da bugun motor festivali varmis.Motor festivali varmis diyorum cunku acikcasi bu...
  3. cıbırlover1

Euro 3.90 oldu artik indirim bekliyorum...

Evet arkadaslar euro 4 oldu 4.05 oldu diye bir ara surekli buradan paylasiyorduk konusuyorduk..Hatta forumumuzun en cok tiklanan en cok girilen konusuydu sanirim bircok marka cok uzun zaman gecmeden de arka arkaya zam yaptilar.. Peki simdiki tabloda euro 3.90 a kadar geriledi. Ben henuz hicbir...
  4. cıbırlover1

Motosiklet Kaskosu

Merhabalar Arkadaslar ; Biraz once forumumuzda bulunan calinti motosikletler bolumunde geziyordum gercekten icim acidi.Mt-07'ler rc390'lar r1'ler. Insanin o kadar para verip baska yerlerden kisip aldigi bebek gibi baktigi emeklerinin bir kac dakika icerisinde calinmasi kadar aci birsey olamaz...
  5. cıbırlover1

Bilinçli Olarak Medyada Halkı Motorsikletlere Karşı Soğutma Çabası...

Merhaba Arkadaşlar Sizlerinde bildiginiz gibi geçen çarşamba günü yanılmıyorsam Manisa da , parkta spor yapan hamile bir bayana saldırı gerçeklesmisti.. Sosyal medyanında haklı olarak bu konuya destek vermesiyle üzerine gidilmis ve bu dengesiz saldırgan yakalanmış.. Buraya kadar herşey çok...
  6. cıbırlover1

2017 de Tüm Motosikletler Absli mi Olacak ?

Euro 4 formları 2017 de ülkemizde geçerli olacak ve Euro 4 formlarına göre Abs zorunlu... Bir yerde okudum biraz önce de böyle bir durumun olması birçok motosikleti özellikle Çinli grubunu çok etkileyecektir diye düsünüyorum. Bilginiz var mı ?
  7. cıbırlover1

Yamaha Mt-07-Yeni Duke 390-Yeni V-strom 250

Merhaba Arkadaşlar; İnşallah nasip olursa bu yaz başında motosikletimi yenilemeyi düşünüyorum. Eicma fuarı ile birlikte 2017 model motosikletleri de gördükten sonra yavaş yavaş şekillenmeye başladı.. Bu yıl fiyatlara bağlı olarak duke 390,mt-07 yada suzuki v-strom 250 (ne alaka diğerleri naked...
  8. cıbırlover1

Sizin Eicma Favoriniz Hangi Motosiklet

Yavaş yavaş firmaların lansmanını yaptığı bizim de sunumları görüp heycanlanıp hemen soluğu forumda aldığımızı görüyorum :)Bu sebepten ötürü , Eicma da acaba kimler ne bekliyordu, neler geldi ,fuarın hayal kırıklığı neydi , bu fuarı yıldızı sizin için kim gerçekten merak ettim..Henüz tüm...
  9. cıbırlover1

Günlük hayatımızda boyun koruyucular ne kadar önemli??

Şuan da yurtdışında yaşıyorum . Malum ülkemizde motor sürücülerinin daha yavaş yavaş kask takmaya başladığı bir zamanda her yerde boyun koruyucu satılmadığına ve birçok kişininde bu ekipmanın ne olduğunu bilmediğini hepimiz biliyoruz. Burada bir kaç kullanıcıda gördüm. Ve siz motor camiasının...
  10. cıbırlover1

Almanya Yada Yakın Ülkelerdeki Motosiklet Fuarları

Merhaba Arkadaslar; Şuan Polonyada üniversite öğrenimimi devam ettirmekteyim..Önümüzde ki bir yıl boyunca burada olacagim.. Bildiginiz gibi Polonya ve Almanya komsu ülkeler olmasindan ötürü birbirine çok yakın ülkeler ve Berlin sadece bana 5 yada 6 saat uzaklıkta.. Sormak istedigim sorunun...
  11. cıbırlover1

Çıkma Parça Vs Orjinal Parça

Merhaba Arkadaşlar; Birçok konuda her daim çıkma parçaya karşı olduğumu motosiklet hırsızlığının en büyük sebebinin bu çıkma parça muhabbetinden kaynakladığını defalarca birçok konuda yazdım tartıştım.Hatta ileri gidip , motosiklette her an tehlike altındayız birisinin ahlı malını alıp çıkma...
  12. cıbırlover1

Viraja Hangi Hızla Girmeniz Gerektiği Nasıl Anlarsınız

Yaklaşık 1 yıldır 4 bin km motosiklet tecrübem var. Aslında tecrübe bile değil bunun farkındayim .. Ancak hep bilincli bir sürücü olmak icin çaba sarfediyorum . Şrhir iciresinde daha fazla risk olmasına rağmen kendimi daha rahat ve mutlu hissediyorum. Ancak şehirler arası yollarda virajı hangi...
  13. cıbırlover1

Yol Güvenliği Arttırmak Amaçlı Küçük Modifikasyonlar

Merhabalar Arkadaşlar ; Bildiğiniz gibi motosikletle seyahat etmek bir otomobile göre kat kat daha riskli... Bizler ne kadar dikkatli olsakta çoğu zaman ne yazik ki dikkatsiz sürücülerin azizliğine uğruyoruz.. Motosikletim Honda CBR125r.. Spor bir motosiklet olmasından dolayı çok fazla...
  14. cıbırlover1

İyi Bayramlar MT

Tüm motosiklet.net'in bayramını kutlarım.. Bu bayramda trafik kazaları haberlerini almadığımız tüm motorcu dostlarımız için mükemmel bir bayram geçirmelerini temenni ederim ... İyi Bayramlar :)
  15. cıbırlover1

Başka Gruptaki Bir Arkadaşimizin Yasamis Oldugu Tatsız Olay!!!!!

https://m.youtube.com/watch?v=Om6M8tKT2c8&feature=share Bugün Denizliden bir arkadaşımın yaşamış oldugu tatsız bir olayı sizlerle paylasmak istedim.. Motosikleti 2. Sınıf araç olarak gören bu kisilere ( maganda desek sanirim yanlis söylemis olmayiz) karsi motosiklet severliler olarak ne yapsak...

Yeni mesajlar