Chopchop kullanıcısının son içeriği

1. C

"Tek Egzoz" /Ankara

Ay Ay ay aman ne kadar yaratıcı, Espiri level: Ortaokul......offf baba be!! beni şimdi bitirdiniz işte...gidiyom ben oynamıyom.
  2. C

"Tek Egzoz" /Ankara

sana ustanla mutluluklar dilerim, demeki örselenmeye hor görülmeye, saygısızlığa layık görüyorsun kendini. Bu da bi tercih tabi ama bana göre değil...Bu arada hala ekipler gelmedi kapıma :))) 1762338375 S400 hava savunma füzeleri hazırlayın!!!!!!!!!! :)))))
  3. C

"Tek Egzoz" /Ankara

tabi FBI da peşimde :))))))
  4. C

"Tek Egzoz" /Ankara

Noldu birkancım yemedi di mi?..belki sende de o yürek yoktur ha okan sinan..topunuz gelsin lan
  5. C

"Tek Egzoz" /Ankara

ağzın durmuyor hiç değil mi ??
  6. C

"Tek Egzoz" /Ankara

Arkadaşlar bundan sonra hiç bir karşılık vermeyeceğime söz veriyorum. Sorun bende sanırım. Sizi işbilmez, edep adap bilmez, birisinden korumaya çalıştığım için çok özür dilerim. Buyrun böyle esnaf bozuntularıyla sizi başbaşa bırakıyorum. Sizin de hakkınız tabi bu gibi durumlara maruz kalmak. İyi...
  7. C

"Tek Egzoz" /Ankara

Dükkana girer girmez o köpeği kuçağıma aldım. Zaten ortamdaki tek cana yakın olan o köpekti. Çok merak ediyorsan gidip sorarsın kardeş kendisine. Biz de kedi bakıyoruz evimizde. Ama yok ben motorumu hiç sevmiyorum, paramla rezil olmak istiyorum, günümü berbat etmek istiyorum dersen, e tabi senin...
  8. C

"Tek Egzoz" /Ankara

Evet patlak egzozla 20 km yol tepiyorum. Bende büyük sıkıntı var. Ayrıca tek yıldız yorumların sayısı hiç de az değil. Daha dikkatli bak. Yorumları sırala derken düşükten yükseğe diye seçersen onlarca olumsuz yorumu sen de görebilirsin. Benden uyarması, tercih senin tabiki gidip buna benzer bir...
  9. C

"Tek Egzoz" /Ankara

Egzosum patlak olduğu için Ankara Birlik mahallesindeki "TEK EGZOZ" adındaki bu dükkana geldim. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan bu eleman dengesiz ve saygısız tavırlarıyla tüm günümü çöp etti. Dün başıma gelen hem tuhaf hem sinir bozucu olayı kısaca aktarıyorum: Randevü alıp 20 km yol...