chipsy kullanıcısının son içeriği

1. chipsy

R25 egzoz önerisi (slip on, apaçi olmayan, uygun fiyatlı)

Yamaha R25 2019 model için uygun fiyatlı ve apaçi sesi vermeyen slip on egzoz lazım. Amacım trafikte ayna kullanmayan araç sürücülerine karşı daha duyulur olmak ama çevreyi Tiger egzoz sesi gibi rahatsız etmemek. Görüntü olarak da apaçi olmayan uygun fiyatlı ne var? Akrapoviç Carbon hem ses hem...
  2. chipsy

Yamaha'dan 1 aydır gelmeyen motor, fikir arayışındayım.

18 Mart'ta 2019 Mavi R25 siparişi verdim. Bayi, merkezden teyit alarak getirteceğini söyledi ve kapora verip sözleşme yaptım. Bayiden kaynaklı bir durum yok. Merkez ha bugün ha yarın derken bugüne kadar oyaladı. Cuma günü mail attım merkeze, Pazartesi tekrar attım, bugün yine yazdım ama tenezzül...
  3. chipsy

Kapora verildi, motor gelmedi, ÖTV indirimi sonrası gelirse ne olur?

Kırçıllı bir konu, bilmiyorum bilen çıkar mı.. Motor bayide yok, ÖTV indiriminden yararlanmak üzere kapora verildi ve sözleşme yapıldı. Peki 31 Mart sonrası gelirse, ÖTV indirimi konusu ne olur? Durduk yere fazla para istemesinler!?
  4. chipsy

Pantolon üzeri pantolon (Overpants) öneri

Pantolon üzeri pantolon (Overpants) kullanan yada tavsiye verebilecek kişiler var mıdır? Amatörüm ve dizlik güven vermiyor. İşe gidiş gelişler esnasında giyip çıkarabileceğim pantolon arayışındayım. Kışın motoru hiç kullanmayı düşünmüyorum. O yüzden yazlık yada 3 mevsim (yazın baharlık katmanı...

Yeni mesajlar