chinomoreno kullanıcısının son içeriği

1. C

FANTIC Motosikletleri Nasıldır? Türkiye'ye ilk kez geldi sanırım.

Flat Track inanılmaz duruyor. Yok mu acaba forumda kullanan?
  2. C

CL250 Depo Değişimi

Merhaba. CL250 motorumu modifiye etmek istiyorum biraz. Egzozu mat siyah yapıp, dişli lastik takıp bir de depoyu değiştirmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü acaba? Triumph Speed Twin deposu şeklinde bir depo yaptırabilir miyim motora sanayide vs.?
  3. C

CL250, Hunter 350, Svartpilen

Debriyaj konusunda string bey tam tersini söylüyor. Size mi sert geldi acaba. A2 ehliyetim henüz 1 yıllık bile olmadı, geç aldık biraz ehliyeti :D
  4. C

Abi eline yüreğine sağlık. Çok güzel yazmışsın. Yazdıklarını düşündüğümde Hunter alıp geçmeliyim sanırım. Beklediğim her şeyi veriyor gibi bana :) Artçı kullanımı nasıl abi Classic'in? Hunterla aynı motor değil tabi ama fikir amaçlı.
  5. C

CL için Honda kalitesinin çok altında diyorlar ya. İnanılmaz titreşimli diyen var. CRF tarz olarak bana pek uygun değil ya teşekkür ederim tavsiyeniz için. Daha çok cafe racer tarzı bakıyorum. Hunter konusunda bende aynı şeyleri düşünüyorum ve soru işareti bırakıyor sürekli kafamda. CL250 ve...
  6. C

401 için inanılmaz atik diyorlar. Beni ürkütüyo o motor :)
  7. C

Merhaba, Aylar önce benzer bir konu açmıştım. Henüz yeni bir motor alamadım ve şu sıralar artık almayı düşünüyorum. Fakat kafam inanılmaz karışık. Yeni CL250 E Clutch versiyonu 313.000 TL olmuş. E-Clutch için bu kadar para verilmez diye düşündüm, 23-24 modeller 220 bandına geziyor. Fakat...
  8. C

Panik atak ve anksiyete artı soru.

teşekkür ederim hepinize. psikolog destek alacağım, anksiyetemi kesinlikle yenmem gerekiyor motordan önce. motoru sonra da hallederim problem değil fakat şu gelecek zamlardan dolayı çok şüpheliyim, motoru şimdi alacağım sanırım en azından kullanmasam bile kalsın elimin altında. yorumlarınızdan...
  9. C

80 beygir değil, 50 lerde olması lazım. Şöyle bir durum var benim hayalim olan motorlardan biri olduğu için ve kampanyası olduğu için almak istiyorum. malum türkiyede alınmış alınmıştır, ne olacağı belli değil yarın 1739877281 Motor süremiyorum demedim, çok fazla insan olduğu için izleyenler...
  10. C

Keşke sadece sınav olsa hocam, genel olarak insan içinde anksiyetem artıyor. Allahtan kadınlar karşısında olmuyor bu durum..
  11. C

Hocam dediğiniz gibi 3 üniversite bıraktım çogunlukla anksiyetenin yüzünden. Psikaytri randevusu aldım şimdi bakalım. Sunum yaparken bile terliyordum, 26 yaşına geldim şu an baristalık yapıyorum müşteriler sipariş beklerken bile stres yapıyorum bazen.
  12. C

Evet tam olarak böyle hissediyorum. Gün içinde de trafikte sürüyorum zorunda kaldığım zaman nadiren, sorunum o değil. O kalabalık içinde hata yapmaktan utanıyorum gibi daha çok.
  13. C

merhaba, 1-2 hafta önce ehliyet dersine gittim. eğitim alanı çok kalabalıktı ve anksiyetem tuttu artı panik oldum. 1-2 tur atıp salıp geri döndüm. fakat arkadaşımın motoruyla geceleri boş caddelerde sürebiliyorum rahatça. eğitimde bile bu kadar panik yapıyorken sınavda ne yapacağim bilmiyorum...
  14. C

Mutt hakkında.

Abiler yeniden selamlar, 250'lik akita versiyonu 130k ya düşmüş. alıp almamakta çok kararsızım ama o fiyatta başka cafe racer yok alabileceğim. sanırım alacağım umarım pişman olmam
  15. C

yeni honda 500ler türkiyeye geliyor

Royal Enfield'lerin hepsi A2 ve hoş bence.

Yeni mesajlar