Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rs200 motorum var motoru yıkadım ve 20dk kadar sürdüm kullandım ardından evimin yanına park ettim ve yıkadıktan 1 gün sonra motor sürmek için çalıştırmayı denedim , gösterge ışıkları yanıyor ama marş basmıyor hiç ses yok tık yok , bazı kişilere sorduğumda ise vitesi 2 ye at vurdur dedi denedim...
rs200 daha iyi görünmesi için maske almayı düşünüyorum Türkiye'de bulmak çok zor Hindistan'dan sipariş etmek istiyorum ürün Türkiye'ye göre çok ucuz ama kargo fiyatı sıkıntı. ürün 400 tl falan Türkiye'de 3000 e satıyorlar oda bulursan birkaç kişi ortaklaşa sipariş etsekmi diye düşünüyorum maske...
Komple değişmedi sadece benim yeni aldıgım debreyaj balatalarını taktı aralarınada ismi ne deniyor bilmşyorum sanırım kalın conta koydu öyle taktı
1782635832
Conta değil ara saç yanlış söylemişim
Başka bir kullanıcı ve ustadan şunları duydum ince balata motorun yumuşak kalkmasını sağlar çıkartırsan debriyaj balatasının ömrü uzar dedi , başka usta ise ince balata diğer balataları yakar onu cıkarıyoruz diyor
arkadaşında gittiği biryer diğe gidiyorum daha önceden de küçük şeyler için gitmiştim gözüme takıldı şanşa o parçaları koymadığını gördüm motoruda bıraktım 2saat sonra almaya gidince parçaları sordum takılmamış şunlar vardı onlar takıldımı diye sonradan adam cıkartı dükkanın öteki uçundan...
RS200 motorumun debriyaj balatasını değiştirmek için bir ustaya gittim adam değiştirdi ama resimdeki motorun içinden çıkan debriyaj balata segmanını geri koymadı onları neden geri takmadığını sorunca boşuna usta olmadığını kafana takma falan dedi, internette segmansız motor balata diskleri...