Arama sonuçlarınız

1. C

RS200 yıkadıkdan 1 gün sonra çalışmadı

Güncelleme motora hiç.bişey yapmafım 1 gün daha bekledim şimdi tek marşda çalıştı
  2. C

Yok bizde olsa multimetre
  3. C

Multimetre ne oldugunu bile bilmiyorum
  4. C

rs200 motorum var motoru yıkadım ve 20dk kadar sürdüm kullandım ardından evimin yanına park ettim ve yıkadıktan 1 gün sonra motor sürmek için çalıştırmayı denedim , gösterge ışıkları yanıyor ama marş basmıyor hiç ses yok tık yok , bazı kişilere sorduğumda ise vitesi 2 ye at vurdur dedi denedim...
  5. C

RS200 BMW maskesi alımı

mesela alakasız ama babamın esnaf lokantası var onun üstünden alma gibi bir şansım varmı
  6. C

RS200 BMW maskesi alımı

bulamadım hocam eskiden satıyorlardı stok hemen tükeniyor almaya fırsat yok
  7. C

RS200 BMW maskesi alımı

rs200 daha iyi görünmesi için maske almayı düşünüyorum Türkiye'de bulmak çok zor Hindistan'dan sipariş etmek istiyorum ürün Türkiye'ye göre çok ucuz ama kargo fiyatı sıkıntı. ürün 400 tl falan Türkiye'de 3000 e satıyorlar oda bulursan birkaç kişi ortaklaşa sipariş etsekmi diye düşünüyorum maske...
  8. C

Debriyaj balata segmansız motor nasıl

Komple değişmedi sadece benim yeni aldıgım debreyaj balatalarını taktı aralarınada ismi ne deniyor bilmşyorum sanırım kalın conta koydu öyle taktı 1782635832 Conta değil ara saç yanlış söylemişim
  9. C

Başka bir kullanıcı ve ustadan şunları duydum ince balata motorun yumuşak kalkmasını sağlar çıkartırsan debriyaj balatasının ömrü uzar dedi , başka usta ise ince balata diğer balataları yakar onu cıkarıyoruz diyor
  10. C

dükkandan biri ile konuştum bu parça yüzünden balata yanıyor , bunu tek parça kalına çeviriyoruz dedi
  11. C

arkadaşında gittiği biryer diğe gidiyorum daha önceden de küçük şeyler için gitmiştim gözüme takıldı şanşa o parçaları koymadığını gördüm motoruda bıraktım 2saat sonra almaya gidince parçaları sordum takılmamış şunlar vardı onlar takıldımı diye sonradan adam cıkartı dükkanın öteki uçundan...
  12. C

bende dedim fabrika bunu boşa mı yaptı diye
  13. C

RS200 motorumun debriyaj balatasını değiştirmek için bir ustaya gittim adam değiştirdi ama resimdeki motorun içinden çıkan debriyaj balata segmanını geri koymadı onları neden geri takmadığını sorunca boşuna usta olmadığını kafana takma falan dedi, internette segmansız motor balata diskleri...
  14. C

djı osmo 4 bilgisayara bağlama

Zaten pcde type c girisi yok bir dönüştüücü aldım kamerqya type c atıyom pcyede dönüştürücü ile usb takıyom
  15. C

uygun kablo buldum hatta telefonada otg ile bağladım tabi telefonda kablo ile bağladım şaçmalık cünkü programı var programdan atılabiliyor ama bilgisayara bağlanmadı yine
  16. C

Djı mino var ama pcye atmak istiyorum uygulama telefonda çalısıyor telefondan pc ye atarkende kayboluyor
  17. C

Otg var başka birinden kablo bulup denerim yada kart dönüştürücü alırım
  18. C

5 Port denedim kameranın arayüzündede bağlandıgı gözükmüyor sarj oldugu gözüküyır sadece

Yeni mesajlar