Chikoo kullanıcısının son içeriği

1. Chikoo

Benzin şamandırası

merhaba arkadaşlar yine ben ve yine bir sorun bu sefer ilginç bir sorunum var çözümlerinizi bekliyorum benzin ibrem bozuldu sandim ilk başda sonra motoru sola yatırdıgımda ibre yükseliyor düzeltince 0 a dayanıyor ibre 40 liralık benzin aldım yarım depo göstermesi lazım en az dik durunca 0...
  2. Chikoo

Yanlı Debriyaj balatası

Merhaba arkadaşlar sizlere merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum.. bugun debriyaj balatasını değiştirmeye gittim orjinal balata alcakdim ama usta bana yanlı balata al o daha iyi dedi.. bende Allah Allah dedim :D ve aldım Fotoğrafda pek belli değil ama soldaki yeni sağdaki eski balatam...
  3. Chikoo

Elektrik Sorunu

Selam gene ben ve gene bir sorun arkadaşlar başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim Motorum sapasağlamken ertesi gün indim kontağı açtıgımda elektrik gelmedi ayak marşıyla çalışdırdım akünün sigortasımı ne gitmiş ufacıcık onu değiştirdiler. Motorda şasi var dediler ama bulamadılar neyden...
  4. Chikoo

En sağlıklı çözüm sizce ne olur ? sticker sürprizi

Motoruma yapışdırılan sticker in altından bakın ne çıktı sizce en sağlıklı ve ucuz mantıklı çözüm ne olabilir
  5. Chikoo

Yardım! Jant şeridi Çekemiyorum

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi çekemiyorum sebebi ise şeridi janta deydirdiğim anda deydirdiğim yerin boyası kalkıyor ? ne yapmam lazım herkes farklı birşey soylüyor Cila at tiner vur üstünden 1 kat daha sprey boya geç gibi herkes farklı birşey söylüyor cila atıcakdım ama sprey boyada...
  6. Chikoo

Gaz verince istop etme sorunu

Merhabalar yine ben :) bu sefer kendi sorunumu değil arkadaşımın sorununu size soruyorum Motor yağmurda kalmış çalışıyor ama gaz verince 4000 devirden sonra istop ediyormuş sizce sebebi ne olabilir bence karbüratöre su kaçmışdır veya buji ıslandı ? ama bilen veya yaşayan abilerimin...
  7. Chikoo

Ls2 ve Venom kask

Evet arkadaşlar, LS2 veya Venom tarzı maximum 200 tl civarı kask arıyorum bütcem bu kadara el veriyor. Çenesi kapalı (full face) Siyah veya ayna camlı olmalı DOT/Snell/ECE gibi onay belgesi olan bir kask biliyormusunuz ? veya ls2 ve venom da bu onay belgesi özellikleri mevcutmu ...
  8. Chikoo

Motor Redline de değişiyor

s.a arkadaşlar gene ben :) bu sefer farklı birşey soruyorum motorum 8 bin devirden sonra egsozda çok ufacıcık bi fokurdama sesi patlamada olabilir ama çok küçük ses veriyor ve torku değişiyor gaz kesip tekrar vermiş gibi o yüzden deviri sonuna kadar basmaya korkuyorum bunu neden yapar...
  9. Chikoo

Debriyaj tam ayırmıyor ?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere 2. vites sorunu diye konu açmıştım ve bugun netleşdirdik sorunun sebebi debriyaj ayırmıyor yani 1. vitese alıyorum debriyaj basılıyken teker dönmeye devam ediyor.. Ustaya götürdüm balatası değişçek dedi fakat aldığım adam bana yeni değiştirdim demişti sizce ne...
  10. Chikoo

Jant boyası

arkadaşlar merhaba gene ben :) Motorumun jantlarında nasıl bir boya atılmışsa önceden jant şeridi (sticker) yapıcakdım değdirdiğim anda değdirdiğim yerin boyası çıktı bende birakdım. bunu nasıl çözerim vernik falan mı atılmamış bunun üstüne ?
  11. Chikoo

2. Vites sorunu

s.a arkadaşlar gene ben ve gene bir sorun :) bugun aldığım motorda anlayamadığım birşey var 1 den 2 ye geçdiğinde tam geçmediyse boşa düşüyor giderken durduk yere ama bazen 1 den 2 ye yukarı kaldırırken tam geçmiyor.1N2.1-3-4-5 de hiç bi sorun yok anında geçiyor . debriyajdamı sorun var acaba...
  12. Chikoo

Plaka Değişimi ne kadar tutar ?

yarın yeni motorumu alıyorum 2. el olarak plakası 15 plaka ben antalyadayım ve plakayı değiştirmek istesem ne masrafım cıkar bilgilendirirmisiniz
  13. Chikoo

Ybr 125 den anlayanlar 1 dakikanızı ayırırmısınız ?

Merhaba arkadaşlar zaman ayırdığınız için teşekkürler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-ybr-gormeden-gecme-151266802/detay bu motoru almak istiyorum ama eldende gördüm temize benziyor fakat egsozunun altında küçücük yuvarlak bir delik var ve hava filtresiz...
  14. Chikoo

YBR 125 ESD kaç horse power ? (BEYGİR) - Sadece YBR KULLANICILARI Lütfen !

Herkese merhaba, Konu yanlış anlaşılmasın :D 100 150 beygir falan diye düşünmüyorum ben 10,5 beygir zannederken bir arkadaşım 8 beygir ötekide 12,5 demişdi hiç merak etmedim bende ama siteden bakdıgımda bilgi verilmemiş...
  15. Chikoo

RX King 135 Hakkında

sa arkadaşlar dün bir rx king satın aldık satışı yarın bize verecekler ödemeyi falan hallettik motorcudan alıyoruz.. kafamda 2-3 adet soru işareti var Satan adam masrafı yok diyor ama pek inanmadım deponun yanındaki yamaha yazısı falan yok cıkarılmış ama grenaj ve egsoz da cizik yok parlıyor...

Yeni mesajlar