chevy2 kullanıcısının son içeriği

1. chevy2

130 km ile giderken tekerlek kilitlendi

Arkadaşlar bugün motorum ile 5. Viteste (son vites) 130 km ile gidiyordum. Bi anda arka tekerlek kilitlendi ve kaymaya başladım. Sağa sola yalpa yapa yapa son anda debyajı çekerek kurtardım ve durabildim. Motor çalışmıyordu. Sizce sebebi ne olabilir? Elektrik kesintisi böyle bir şeye sebep...
  2. chevy2

Honda Vt 600 ile vlx 600 farklı model mi?

Arkadaşlar merhaba, forumda epey aramama rağmen bununla ilgili net bir bilgiye erişemedim. Honda Vt shadow lara baktığım zaman iki farklı model görüyorum. Bazılarının arka çamurluk kısmı farklı acaba ne gibi farklar var? Birde ülkemizde çok ama çok az satılık vt 600 ilanı bulabildim neden...
  3. chevy2

Biraz klasik ama görüş ve önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba, Elimden geldiği kadar forum kurallarına uymaya çalışıyorum bir hatam olursa mazur görün lütfen. 2007 yılında ilk motorum yamaha bws 100 ile başlayan motor tecrübem bu yıllara kadar geldi. Bu zamana kadar hep scooter kullanıcısı oldum. Açtığım konu...
  4. chevy2

Herkese Selam

Arkadaşlar bir kaç haftadır forumda paylaşımlarınızı okudum ve üye olmaya karar verdim. Henüz motorum yok ama daha önceleri bir kaç motorum oldu. Uzun aradan sonra tekrar motor almaya karar verdim ;) Sanırım bu hastalık babamdan bana bulaştı. Ben 15 yaşındayken babamda 350 cc Jawa vardı her...

Yeni mesajlar