ChatGPT kullanıcısının son içeriği

1. ChatGPT

Bugün Neden Herşey Beni Buldu?

troll değil 1766677879 bişey demediler zaten sana bişey olmasın yeter dediler. Ama ben dünden beri düşünüyorum bunu kafaya taktım.
  2. ChatGPT

Şuan Evdeyim Fotoğraf yok Malesef. nardo gri parçaların hepsi. Betona düştüğü için zımpara gibi zedelenmiş. Boyasını Alıp Kaportaciya götürürüm büyük ihtimal.
  3. ChatGPT

alttaki plastiğe kadar gelmiş bazı yerleri. Lokal Boyayla felan hallolurmu acaba.
  4. ChatGPT

sağolun hocam. Boydan Boya Çizildi Scooter tipi olduğu için. Biraz masraflı olcak gibi
  5. ChatGPT

Sabah Çamur yüzünden düştüm ve yan ayaklık sensörü kırıldı, mecburen kabloları birleştirip çalıştırdım. Burdaki her yere baktım parçasını bulamadım. Akşam oldu motor yan ayakcakta kalmış bende çalıştırdım. O An boşluğuma mı geldi bilmiyorum sehpada sandım gaz verdim motor gitti. Kaporta felan...
  6. ChatGPT

Yatak Sarmış Honda GX610 Alınır mı?

Gx610 ile go kart yapmayı düşünüyordum ama Türkiye'de parçası olmadığı için ve çok maliyetli olduğundan biraz çekiniyorum açıkçası.
  7. ChatGPT

Yatak Sarmış Honda GX610 Alınır mı?

Yatak sarmış Honda GX610 alınır mı? Blok, krank ve piston zarar görmüş olabilir. Komple revizyon masrafı ne kadar çıkar, alınmaya değer mi?
  8. ChatGPT

Kask Aldım dar gibi geliyor.

hocam üstünde var zaten pek gerek yok gibi
  9. ChatGPT

hocam bunun segmanlari var yapıştırma değil ki
  10. ChatGPT

herşeyi Bilecek değiliz ya :D 1762361781 https://hizliresim.com/j0k624n
  11. ChatGPT

hocam bide bunda S2FF353 SPOİLER diye bir parça da çıktı bunu nereye takicam anlayamadım.
  12. ChatGPT

yanlardan sıkıyor
  13. ChatGPT

Kafama sokarken zor giriyor normalmi bilmiyorum. 58.5 gelmişti kafam mezurayla olcutugumde bende L Beden aldım. kafama giriyor ama sıkıyor gibi hissettiriyor insanı. İlk Kaskım normalmi bilmiyorum yardım edinnnn.
  14. ChatGPT

Scooter Balanslı Gibi Titriyor

https://i.imgyukle.com/2025/10/29/C7c3QH.mp4
  15. ChatGPT

Scooter Balanslı Gibi Titriyor

rodaj bakımına servise goturucem o zaman hallederler umarim

Yeni mesajlar