cftc kullanıcısının son içeriği

1. cftc

Cbryi naked yapmak

İyi günler arkadaşlar dün 2007 model cbr 125 motorumla orta bi kaza geçirdim sağ, sol, kafa karenajlari, gösterge, vites kolu, elcikler, sinyaller, kafa demiri komple gitti bunların hepsini toplamaya maddi durumum olmadığı için bende motoruma bi koruma demiri yaptırıp, düz gidon ve cross...
  2. cftc

Motorum çok yakıyor, yardım!

İyi günler arkadaşlar 49 bin kmde 2007 model cbr 125 kullanıyorum bi önceki depoyu fullememden 200 km geçti ki benzin göstergesi boş kısma dayandı 200 kmde 10 litre benzin bitmesi bana garip gelmesine rağmen bi benzinlige gidip durumdan emin olmak istedim depoyu fulledim ve 9.6 litre aldı yani...
  3. cftc

Ybryi satıp boxer almak?

İyi günler arkadaşlar 2006 Model Ybr kullanıyorum 60.000 kmde sizce daha kullanmalimiyim yoksa satıp üstüne ekleyip boxer mı almalıyım çok arada kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
  4. cftc

Honda servis fiyatı?

İyi geceler arkadaşlar çok yakın zamanda 2007 model honda cbr 125r alıcam inşallah ve honda servisine götürüp kapsamlı bi bakim yaptırmak istiyorum (balataları yağ değişimi-radyator temizligi-zincir ayari-gerekirse dişli degisimi-sinyaller-elcikler-hidrolik sıvıları gibi) sizce tahmini nekadar...
  5. cftc

Jant kırıldı

Arkadaşlar arka jantimda şöyle ufak bi çatlak mı kırık mı desem bişey var bunu nasıl çözebiliriz? Bide arka frene basınca sanki basıp bırakıyormuş gibi his veriyor sizce bu kırıktan kaynaklı olabilir mi? Motor 2006 ybr
  6. cftc

karbüratör değişimi

Merhaba arkadaşlar 99 model mz etz 251 kullanıyorum ve yakıtı aşırı fazla (100km/5-6 lt) ve bazı mz kullanıcıları yakıtı azaltmak için karbüratörü değiştirdiğini ve yakıtın 3-3.5 litrelere düştüğünü söylediler ama tek eksisi motor 5. viteste ivmelenme yapmıyormuş benimde hızla işim olmadığı için...
  7. cftc

Ybr için lastik tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar 2015 ybr için kaliteli lastik onerebilirmisiniz. Teşekkürler
  8. cftc

Prohel mont kullananlar?

Merhaba arkadaşlar prohel colombia mont almayı düşünüyorum sizce nasıl bir monttur yazın terletirmi kışın üşütürmü korumaları nasıldır? bilen ve kullananlardan cevap bekliyorum. Bide 300 tlyi geçmeyecek mont tavsiye edebilirmisiniz? ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir...
  9. cftc

Mondial 125 kt nasil bilirsiniz?

Merhaba arkadaslar 125-150 kt almayi dusunuyorum konusu eski oldugu icin buraya yaziyorum butcem cok kisitli o yuzden bu motoru nasil bilirsiniz? Calistigim icin konuya cevap veremeyecegim fakat sonradan cevap yazan herkese tesekkurlerimi iletirim.
  10. cftc

100 mg superboy / kuba xcg 100

Arkadaslar ogrenciyim butcem kisitli bu iki motordan hangisini onerirsiniz.Sebebleriyle birlikte lutfen
  11. cftc

2008 CBR 125R alınır mı?

Merhaba arkadaşlar sizce sıfır bajaj boxermi yoksa 2006-2008 model cbr 125r mı?
  12. cftc

Şahin alınırmı?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır olan motosiklet merakımı gözlerimin önünde kaza yapıp hayatını kaybeden bir kişiden sonra rafa kaldırdım. Zaten motosiklet içinde düşük bir bütçem vardı araba içinde haliyle düşük bütçem oluyor ve şahin almayı düşünüyorum öyle saçmasapan modifiyeler yapıp keko...
  13. cftc

Honda Güvenli Sürüş Semineri Edirne

5 Nisan pazar günü yapılan seminerden birkaç fotoğraf paylaşmak istiyorum motorum olmadığı halde gittim gayet güzel ve başarılı bir organizasyondu motorcu abilerimizle muhabbet ettik çay içtik seminerin tadını çıkardık. Seminerin sonunda video çektim,lastik yakmalar tekerler redlineler falan...
  14. cftc

Honda guvenli surus edirnede!

Merhaba arkadaslar honda guvenli surus ekibi pazar gunu saat 13:00 da hilly hotelde seminer yapacak edirne merkezde oturan herkesi beklerim.
  15. cftc

Photoshop ile boxer modifiyesi

Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından şöyle birşey yaptım.